Naj vam predstavim se mojega malcka, in sicer TWINGa GT 1.2 TCE 100KM,...
Dodatno so temnjena stekla-Perimund, nalepljene bele crte cez avto in vgrajen Bloetooth Parrot 3200LC-za prostorocno telefoniranje in predvajanje glasbe iz telefona.
ZUNANJOST:
NOTRANJSOT:
Zadnjič spremenil broker, dne 12 Jul 2007, 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Avto imam sele slab teden,imam prevozenih 800km in ga se sparam.
Baje se lahko navor primerja z motorji 1.6 16V. Ta avto ni cistokrvni sportnik (kot R5 turbo), je pa ql za dinamicno voznjo, prehitevanja,...
Poraba 1.rezervarja je bila 7.7 l/100km, lepe voznje, s skoz uklopljeno klimo,pa nekej casa je laufal tudi na mestu,med montazo Parrota.
Pa je le prsu...dei se cujemo kej za probo.
Drgac pa treba fedre porezat pa druge feltne...pa kot sm ti ze reku-ne od RS-a starga k jih ma ze pol navadnih cliotov in je ze ciiist bedno
Lp
Lega na cesti je ql, GTji imajo trse podvozje kot navadni twingeci in kot sem ze nekje omenil je trsi kot serijski clio, zato me ga je tudi strah spustit, da nebo samo nabijanje, zelim konfort,vsaj do ene meje.
Zato bom pocakal s spuscanjem in alu platisci, da to naredi kdo pred mano,pa se bom probal zapelat,pa bom vidu, ce si tega zelim al ne.
Najbolj me moti,da avto nima potovalnega racunalnika,ogledalca na sopotnikovem sencniku, drzala odzadej na stropu za potnike,pa taksne malenkosti,..
Pohvala pa: radijo mp3,klima dela super,lega ql,pospeske sem pred nakupom pricakoval slabse, sedezi ql, prostora za potnike spredaj in zadaj vec kot v novem bmw 3 ali 5 !, ...
Scrat: nisem jst spraseval za navigacijo.
Figo: sm poklic pa gemo probat...pa na kolpo prlet 5.8
PA HVALA ZA POHVALE;NASVETE;GRAJE;..vse je dobrodoslo!
Zadnjič spremenil broker, dne 12 Jul 2007, 14:58, skupaj popravljeno 1 krat.
broker napisal/-a:Sej sem komej pred par dnevi prsu do prijavnega lista
(sem hugota srecal v nm)
mislim,da najbols da to resmo ko pridete na kolpo 5.8.kes na roke,...
Koliko gred tile twingeci najvec na uro in koliko konjickov ma tvoj?
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!