Clio 16v

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Do zdej sem bil vedno preprican, da je modri 16V se najlepsi izmed najlepsih! :P

Zdej si me pa zmedu! :wink:

Dej najte se kakega za mene! Pa svojga zelenkota prodam (ceprav s tezkim srcem)! V nasprotnem primeru bom dobu zivcni zlom! :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Druzenje z mlajsim bratom 8) ...

Seveda sem izbral le meni najlepse fotke (podobne lokacije kot pri prejsnjih), saj jih je nastalo na mojem digiju okroglih 100. Cebelj je pa tudi pridno klikal okoli :lol: ... Bo moral se on kaj objavit :D .

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

To je to, priprave sva pa pozabla slikat k se je tok mudilo :lol: ... Naslednjic vabljeni se ostali Renault Nigerji 8) !?

Lp
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Ja bo treba prej kej povabt pa pridemo.No pa sta se zbrala dva najlepsa renaultova izdelka,se williams da b biu zraun pa neb mogu narest lepse slikce.Zakon,res.
Lp
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

Hmm, kaj naj recem...

Oba bi meu. :lol:
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

Fuego 85 a sva se midva slucajno danes srecala :?:
Uporabniški avatar
Fuego 85

Na kocevski ane :wink: ?

Lp
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

k sm vidu tele slikce in pa Novomesko registrsko se mi je zdelo, da je nekej podobnga (istega) letelo tam cez Turjaske ovinke 8)

no pol si biu ti tist, k me je pozdravu 8)
Uporabniški avatar
Fuego 85

Uf ja, so kar pravi ovinki, le malce prevec prometni in odprti za moj okus. Raje imam pot od Krke do Vidma :twisted: . Ampak je vseeno fino ker mi je cesta "malcek" znana. Je pa 16v tukaj doma, ne pa ponoci ko delam z expressom :lol: .

Hja, jest nisem meu takih problemov z prepoznavanjem :lol: ... Bela petka s takimi spojlarji je samo ena :D .

Lp
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Pismo, ucer sm ga pa le vidu v zivo! 8) Madona!

BTC - krozno pri unem "racing varianta" baru, ne spomnem se imena! :oops: Ob 20:00. Se moker je bil. Je bil opran?

Sem se moru ene trikrat mimo pelat, da si ga bolje ogledam, cetrtic si pa nisem vec upu, da ne bi bil sumljivc. :lol:

I tata bi sine! :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Re: Clio 16v UPDATE with BB !! ( black brother :P )

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Vive le sport... :twisted:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
Fuego 85

Waxxx, sej avtek je kr pogosto v BTC sploh pred Rollbarom, nam je kar fajn place postal zadnje case 8) .

Bil pa je opran ja :D . Med dezevnimi dnevi ga samo splaknem, se mi ne da z vsem detajlno ukvarjat in brisat ker je lahko cez pol ure dez.

Drugic zraven parkiraj in 2x potrobi, te bom ze opazil :lol: ...

Lp
Uporabniški avatar
Devilll
Kraj: Vinorodna dežela Bizeljsko...

Re: Clio 16v UPDATE with BB !! ( black brother :P )

Odgovor Napisal/-a Devilll »

Primoz Five napisal/-a:Vive le sport... :twisted:

WORD
While the clouds above prepare to destroy....
Uporabniški avatar
Fuego 85

Arghhh, sploh ne grem vec v center s tem avtom. Zenska me je izsilila in sem bil primoran zapeljat cez robnik, primoran zato, ker je je bila druga varianta le njena rit ali pac bok :roll: . Potem pa mi utruja da sem si sam kriv, ker bojda morajo zadnji paziti na prve kot na smuciscu :lol: ... Ona pa prek polne crte :roll: . Na sreco je le rob na dveh feltnah pobran, dobil sem pa 50eu na roke za popravilo. Pa niti se ne sekiram toliko, ker sem jih imel namen obnovit... Zdej pa na dan z informacijami, kam naj peljem veternice, da dobim nazaj lepse kot nove :D in ne kar nek fus !?!?

Sem pa prejsnji teden menjal kolesni lezaj, ker je bil plan it na WeinBurg tour in ga nisem mislil 300km poslusat... No lezaj je zamenjan, zdej celo slisim 16v kako zapoje :lol: ( da, lezaj je bil ze tako v kurcu da je na momente preglasil motor ... ), tour pa je odpadel zaradi utrujenosti, vremena in bolezni kolega :? . Beri pesto sem nesel da se lezaj spresa ob 5h popoldne, dobil sem nazaj ob 9h zvecer, delal dve uri, spal do 1h in potem se na siht do jutra :D . Veste da se mi je ljubilo se v Avstrijo... Samo mi je vseeno zal :cry: .

Kar se se avta tice, ce koga zanima... Je pa tako, vecinoma se sonci ali pa tusira :) na zeleni trati pod cesnjo ( parkiran na vrtu :lol: ) . Lastnik se je namrec odlocil, da stisne zobe in dela dva sihta ( nocna plus 8h fizicno... ) in nabere nekaj budgeta za projekte 8) . Tko da vec novega verjetno v Avgustu :twisted: !

Pa se nekaj fotk, mimogrede :shock: :

Slika

Slika

Slika

Slika

Lp
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Lep clio, slikce so pa ful dobr izpadle :)
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Lepotec ni kaj.Na temu avtu bi lohko enkat zamenjal luci(to itak sam ves)
Tko da fotkej velik,pa upam da ti bo ratal veternice zrihtat tko da bos zadovoljen.
lp
Slika
Odgovori