MaTe0 napisal/-a:A ce se naredi group buy ga dobimo bolj poceni Men je zlo vsecen. Ceprav bi zelo rad vido malo nizjo varjanto z kakimi 16kami ce gredo sploh gor
Ja ni slaba ideja, "group buy",pa se -10% (revozov popust,ni mus da delas v revozu,lahk kupis na nekoga,ki dela tam,pa mu das 100eur),...pa bi bil avto kr ugoden
Na cisto osnovni model, bomi imeli Revozovi delavci 0% popusta. Na opremo expression 4% ter na drazjo dynamique 8% popusta... Ma kje ste slisali da imamo (tudi na ostala vozila) 20%, ne drzi...
LP
tom2 napisal/-a:Na cisto osnovni model, bomi imeli Revozovi delavci 0% popusta. Na opremo expression 4% ter na drazjo dynamique 8% popusta... Ma kje ste slisali da imamo (tudi na ostala vozila) 20%, ne drzi...
LP
Offtopic: Zanima me, ce je kdo iz foruma zaposlen na Revozu oz. ima znanca na Renaultovi tehnicni sluzbi
tom2 napisal/-a:Na cisto osnovni model, bomo imeli Revozovi delavci 0% popusta. Na opremo expression 4% ter na drazjo dynamique 8% popusta... Ma kje ste slisali da imamo (tudi na ostala vozila) 20%, ne drzi...
LP
Offtopic: Zanima me, ce je kdo iz foruma zaposlen na Revozu oz. ima znanca na Renaultovi tehnicni sluzbi
tom2 napisal/-a:Na cisto osnovni model, bomo imeli Revozovi delavci 0% popusta. Na opremo expression 4% ter na drazjo dynamique 8% popusta... Ma kje ste slisali da imamo (tudi na ostala vozila) 20%, ne drzi...
LP