clio dci veliki servis

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
simonjug

clio dci veliki servis

Odgovor Napisal/-a simonjug »

Pozdravljeni!

ker ze imam cca. 102.000 prevozenih bo treba pocasi opraviti veliki servis. Sicer sem bolj pristas pooblascenih servisov, vendar ker gre z denarjem bolj na tesno razisljam tudi o nepooblascenem mehaniku.

Morda je kdo v kratkem naparavil veliki servis ali kako drugace ve koliko bi bila priblizna cena za veliki servis na pooblascenem Renault servisu (menjava jermenov, vodne crpalke in vse kar sodi zraven...).

Pri nepooblascenem solidnem mehaniku bi me vse skupaj z delom prislo cca. 300 EUR. Ce ni prevelike razlike bi vseeno sel na pooblasceni servis, ce pa je pa...

Vnaprej hvala za odgovore!

Aja, pa morda lahko kdo predlaga kak dober pooblasceni servis na Stajerskem?

LP
Uporabniški avatar
linat
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a linat »

Ojla...
da ne odpiram nove teme.
Moj Clio dci (02 letnik) bo moral met tud veliki servis... pozna kdo kaksnega ZANESLJIVEGA nepooblascenega serviserja v LJ oz. okolici?

hvala, lp
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

linat napisal/-a:Ojla...
da ne odpiram nove teme.
Moj Clio dci (02 letnik) bo moral met tud veliki servis... pozna kdo kaksnega ZANESLJIVEGA nepooblascenega serviserja v LJ oz. okolici?

hvala, lp
mam jest enga iz okolice Lj....vec pa na PM :wink:
RS-sport
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Jst pa v LJ...vec na PM.
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Imam Laguno. Sem sam kupil material je stalo okrog 140 EUR. Ker je za menjavo potreben nek poseben kljuc sem ga peljal na pooblascen servis kjer so mi racunali 100 EUR, Tako da je bilo vseskupaj 250 EUR, pa vem da je to delal nekdo ki ve kaj dela. Na enem drugem pooblascenem servisu pa bi delo prislo 150 EUR... sem sel k privatniku ki se bori za posel :)
Prvotno naj bi mi zaenjal kolega, samo pri tako velikem servisu nima smisla gledat na 50 EUR. Ce ti ne naredi uredu se ti vseskupaj ponovi, pa bognedaj da ti jermen odtrga....
Tako je pa vsaj na delo neka garancija, ceprav ko gre kaj narobe itak vsi roke dvignejo ne :)
Odgovori