no pa se je use izteklo po nacrtih z VEEEELIKO SRECE kar se policajev tice)

........bilo je takole.....na avtu sem imel zmontirane pragove,sprednji podaljsek, zadnji stresni spojler..... na kar me policaji 2x ustavijo..1x so bili tik piz... da so na kriziscu obrnli in sli za menoj

...me ustavijo in takoj zatezijo za homo kartoncek jest pa seveda imel homo. le gume,feltne ter fedre....policaj mi zacne nabijat da avto ni tehnicno izpraven in blablala..potem mi rece naj odprem se havbo (za sportni zracni filter--tega nimam)

...potem sem mu moral pokazati se dodatno opremo....potem mi rece da je za tak prekrsek kazen 500eur...pa sem zacel jamrati da bom to kmalu uredil... potem mi rece ce se se 1x srecamo da ne bo dobro....pol mi pa se zatezi da nimam original volana ( je od 16v) :?no pol sta se koncno odpravila naprej .........drugic ko pa me je ustavil pa je bilo veliko bolj napeto ( sel iz zbiljske noci)....me ustavi pa rece za dokumente pa homo kartoncek....pa takoj ugotovi da nimam use homo.....pa mi rece zdej bos sou pihat in ce bos napihal 0.0..mi je vse oprosceno ( sem se kar posteno oddahnil :oops) grem do tistega policaja ko sem moral pihat in valda 0.0 unmu pokaze k mi je vzel dokumente pa mi rece.... gospod boste kar pobral tablice dol ker avto ni za na cesto ..pa si pise en zapisnik

men pa nc jasno sej je prej reku da ce napiham 0.0 da mi je oprosceno!!! :mad.. pa jest spet zacnem nabijat da bom kmalu uredil pa tko naprej....pol je neki casa tih pa tko rece ce se zavedam koliko kazni bom zdele dobil pa mu recem da se.....pa mi rece da preko 1000eur

...sem bil cist fertik!!pol se neki cassa se pogovarjava pa mi le 1x rece da naj mi tokrat bo..ufffff..takrat je pa bilo napeto..... tako je bilo kar se tice izkusenj s policaji..je bilo kar zanimivo
potem sem kaj hitro napisal vlogo za na lpp in zraven sem se napisal temne sipe ceprav jih se nisem takrat imel..sem si mislil sedaj so dopusti ,gotovo ne bo kmalu vabila in glej ga zlomka ze naslednji teden je prisel in gor je pisalo da imam ze cez 5 dni homologacijo..jest pa se vedno brez temnih sip!!!! klicem naokoli vse majstre ki to delajo in vsak je rekel da so sedaj dopusti in da se lahko zmenimo sele cez 3 tedne!!! jest pa imam homo ze cez 5 dni

.... no potem pa mi je dal kolega telefonsko od enega majstra iz Gornjega Grada ki temni sipe ..ga poklicem in mi rece dej prpel cez 4 dni...in res je bilo tako...4. dan mi je zatemnil sipe, 5. dan pa sem imel homo.....
za temnenje sem dal 130eur, za homologacijo pa da smo natancni 69eur

...... mel sem res veliko sreco v nesreci
sedaj samo se cakam homo kartoncek iz lpp ja ki pa mi ga posiljajo ze en teden!!
slike, kako izgleda sedaj moj clio pa pridejo kaj kmalu