ja to sem se js dodatno mislilLiquid napisal/-a: lexus zadne luci
my first car ;).....dobu novi izgled
evo po enemu letu se spet oglasam v svoji galeriji, ko je na vrsto prisel malce vecji projekt( vmes so se dogajale le minimalne spremembe na avtu)
....... namrec odlocil sem se da bom mojga cliota malce polepsal s sprednjim podaljskom ,pragovi, zadnjimi krajniki ter zadnjim stresnim spojlerjem
zaenkrat ga ni treba se nic kritizirat ga boste potem ko bo zadeva dokoncno zrihtana na avtu
mam pa eno vprasanje......namrec ne vem kako pravilno obrnt pragove -kako bi mu lepse pasalo
pa se slike;

debelejsi konec praga je spredaj!

debelejsi konec praga je zadaj!
toliko zaenkrat o tej zadevi.......danes so sli deli na barvanje, v petek pa dobim nazaj, tako da komaj cakam da pride sobota ko bo to dokoncno zmontirano tako, kot je treba
zaenkrat ga ni treba se nic kritizirat ga boste potem ko bo zadeva dokoncno zrihtana na avtu
mam pa eno vprasanje......namrec ne vem kako pravilno obrnt pragove -kako bi mu lepse pasalo
pa se slike;
debelejsi konec praga je spredaj!
debelejsi konec praga je zadaj!
toliko zaenkrat o tej zadevi.......danes so sli deli na barvanje, v petek pa dobim nazaj, tako da komaj cakam da pride sobota ko bo to dokoncno zmontirano tako, kot je treba