no lepo da si se opogumu in predstavu svoj avto. za tistih par malenkosti, ki bi jih jaz drugac naredil sem ti ze povedal, drugac pa lepo porihtan klijac!
lep clio. edina kar me moti je srebrna maska in pa zadnji brisalec. drugo je se kar nekak. aja, glih vcirj sem te prehitu ko se zacne avtocesta v karteljevem. srebrn golf 3.
kot ze prej omenjeno, ful hud Clio, ajde nek stil mas s temi srebrnimi dodatki, ampak potem bi blo tud fajn, ce bi bli bobni in celjusti srebrne barve, ker rumena pa res ne sede (vzmeti se pa itak ne vidi)
men je tudi usec tale klio....graja le ena...rumena barva (bobni in celjusti) je tretja barva na avtu, ki je cisto odvec....spremeni to .
Oglas se na kak meeting:D
blackwolfcar napisal/-a:men je tudi usec tale klio....graja le ena...rumena barva (bobni in celjusti) je tretja barva na avtu, ki je cisto odvec....spremeni to .
Oglas se na kak meeting:D
no pa si ga objavu
kaj se oglasi na kako srecanje...in seveda vabljen tudi v klub
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
eh tam ga rad prtisnem, kokr pac gre kje da bi nasedu? nasedem edino ven iz avtopralnice pa do banke in poste v trebnjem ne morm z avtom drugje pa gre povsod.