Najbrz ne bo nek blazno radikalen avto, bo pa lep pomoje, pa bolj prestizen od zdajsnje.
2007 Renault Laguna III (X.91)
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
-
etore
ma u bistvu niti ena slikca k sm jo vidu do zdej o kao laguni 3 mi ni usec. a ne znajo narest neki niskega z visokimi boki in s 4 vrati in ne s 5 in tablico na prtljazniku in ne na odbijacu. 5 vrat je za upokojence. in armaturka bi mogla met lepse zracnike in komande za klimo in tudi ne tiste cip imitacije lesa. alu je zakon
Tudi men se zdi, da tale nova laguna ne bo kaksen oblikovalski cudez. Se najbolse so izgledale studije. Sicer pa se ni nic uradnega zunaj tako, da lahko le ugibamo kaksna bo.etore napisal/-a:ma u bistvu niti ena slikca k sm jo vidu do zdej o kao laguni 3 mi ni usec. a ne znajo narest neki niskega z visokimi boki in s 4 vrati in ne s 5 in tablico na prtljazniku in ne na odbijacu. 5 vrat je za upokojence. in armaturka bi mogla met lepse zracnike in komande za klimo in tudi ne tiste cip imitacije lesa. alu je zakon
Etore se moj komentar: 5 vrat je zakon. To je tudi eden izmed vzrokov da kupujem lagune (limuzine).
Laguna dTI driver
meni tista prva od sopa zgleda kot H. coupe po luce -- ni vsec
druga pa je vsecna, samo nos bi moral bit komplet nize, oz sprednji odbijac bol nizek in agresiven.
drugace pa je tudi meni 5 vrat zakon, ker lazje das vecje stvari not, poleg tega pa je se akusticno boljsi za kak wufi, ker ni stene vmes
druga pa je vsecna, samo nos bi moral bit komplet nize, oz sprednji odbijac bol nizek in agresiven.
drugace pa je tudi meni 5 vrat zakon, ker lazje das vecje stvari not, poleg tega pa je se akusticno boljsi za kak wufi, ker ni stene vmes
RENAULT CLIO