Clio RT 1995 - 1.7 TURBO
Zivjo!
Stvar je taka, da sm vidu neki homemade belih stevcu, pa me niso navdusl, zato sm sou v A3M pa kupu pregresno drage podlage, ki so kr kvalitetno narjene, sicer za oranzno osvetlitev(stevilke), vendar je zlo zlo nezen odtenek tko da jih brez problema "pomodris". Doma sm mel se malo starejsi stevec od baccare, ki je mel prozorn pleksi in ne oranzen tko kot majo novejsi stevci. Ledice sm kupu malo jace in sicer v traku za reklamne napise..(glej slike), zdej mi je mal zal kr ma urosr na zalogi se bolse ledice, ampak.. Stevc v prafaktorje, postavt ledice da se svetloba lepo razporedi, pol pa vse zvezat...

Evo tu vn sm jih zbezu..

Tko je zgledal k jih je Uri not zlozu..

Poizkus..

Izdelek..

Pa se v temi...

Stvar je taka, da sm vidu neki homemade belih stevcu, pa me niso navdusl, zato sm sou v A3M pa kupu pregresno drage podlage, ki so kr kvalitetno narjene, sicer za oranzno osvetlitev(stevilke), vendar je zlo zlo nezen odtenek tko da jih brez problema "pomodris". Doma sm mel se malo starejsi stevec od baccare, ki je mel prozorn pleksi in ne oranzen tko kot majo novejsi stevci. Ledice sm kupu malo jace in sicer v traku za reklamne napise..(glej slike), zdej mi je mal zal kr ma urosr na zalogi se bolse ledice, ampak.. Stevc v prafaktorje, postavt ledice da se svetloba lepo razporedi, pol pa vse zvezat...

Evo tu vn sm jih zbezu..

Tko je zgledal k jih je Uri not zlozu..

Poizkus..

Izdelek..

Pa se v temi...

- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Re: Turbo
da nos mene zdej se pozabu oment ko ti menjalnik z urosom sraufam hehesatan napisal/-a:Po dolgem presledku se malo novosti...![]()
Prevec druzbe u urosr... padla ideja, da bi lohk tut clio meu kaksnega konicka vec...
Plancki, da bi cimprej zvizgal pa pihal
![]()
js sem zacetnik tuninga, mam cliota pa se ne vem tocen kk nej dam sliko gor tk da ko bom uspel boste videli belo raketo
l.p.
Evo ta vikend se je neki dogajal, mislim da nam je uspelo nardit prvega svoje vrste v SLO z 1.7 Turbo motorjem
Zasciten in pripravljen:

Zacelo se je z obnovo karoserije v motornem prostoru:

Se desna stran:

Ter na novo prebarvano:

No potem pa smo se lotl vstavitve novega turbo srcka:

Vse je potekalo priblizno takole:

No da priblizno povem da smo se lotl ob polnoci, do 7me ure zjutraj, je bilo ze vse priklopljeno in pripravljeno za test, vendar ni vzgal, razocarani smo odsli domov, prisli po spancu nazaj, pregledal zadeve, nic spremenili, in vzgal
, nikomor nic jasno, potem smo pa ugotovili da smo meli rahel problem z kolicino goriva v rezervoarju--in sicer bil je prazen
Video v kratkem
Zasciten in pripravljen:

Zacelo se je z obnovo karoserije v motornem prostoru:

Se desna stran:

Ter na novo prebarvano:

No potem pa smo se lotl vstavitve novega turbo srcka:

Vse je potekalo priblizno takole:

No da priblizno povem da smo se lotl ob polnoci, do 7me ure zjutraj, je bilo ze vse priklopljeno in pripravljeno za test, vendar ni vzgal, razocarani smo odsli domov, prisli po spancu nazaj, pregledal zadeve, nic spremenili, in vzgal
Video v kratkem
komentar brata k je stromar na tele ledice: tole bo prej ali slej vse pocrkal. upam da se ne bo uresnicilo. kaksen upora pa stabilizator napetosti na posamenzno diodo upam da si dal
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8