Lp
Clio 1.8 16v
HvalaBeaM_X napisal/-a:Na tanku,da je nalepka odvec.
Pa se enkat Full lep Clio, a mas kasno sliko notranjosti?
Na zalost nimam se nobene slike notranjosti bom enkrat posliku pa gor prlepu
Glede tiste nalepke pa ne vem kaj bi blo, ce bi jo dol odtrgal. A mislite, da nebi bil pokrovcek drugacne barve, ker verjetno je ta nalepka ze en cajt gor.
ja Drmo mas pravDrmo napisal/-a:kaj se ti tko smejes? A ni bil tale tvoj vcasih?RS-sport napisal/-a:![]()
no lepo da si nam predstavil to zverincovabljen tudi v klub
![]()
Pragovi mu res ne pasejo, drugace pa zgleda kar ocuvan.Velik srece, pa vabljen v klub
ja v zivo pragovi cist drugac zgledajo kokr pa tuki na slikc

pa se notranjost, ce bi jo radi vidli

RS-sport
RS-sport ta podaljsek mu pa res full pase
Enkrat si mi ze omenu pa sem pozabil kje ga lahko dobim?
Nekaj sem razmisljal, da bi dal 16-colske feltne gor
205/40. A mislte, da bi jih lohk homologiru?
A bi blo to cist prehudo za tega cliota(lezaji,.....)?
Glede tega naslona pa mislm, da bi to znal bit ze original tko narejen.
Nekaj sem razmisljal, da bi dal 16-colske feltne gor
Glede tega naslona pa mislm, da bi to znal bit ze original tko narejen.
Kaj mislte na te feltne? A so vredne svojega denarja? A mislte ce bi dal gor gume 205/40, da bi kej drgnil?
http://www.avto.net/2004/platisca/oglas.asp?id=1392800#
http://www.avto.net/2004/platisca/oglas.asp?id=1392800#
Ja res lep Clio za tega je tudi mene drzalo da bi ga kupu ...imam doma se sliko ki jo je sliku Xdss ko smo bili na avto showu v Grosuplju pred kasnimi 3-4 leti kjer je na avtu pisalo PRODAM
tako da takrat mi je kar srce igralo da bi ga kupu a zal ...
Tko da ga cuvi ..... predlagam ti da das tist podaljsek nazaj na avto kot ga je imal RS-sport ali pa nabavi originalne (ravne) pragove za Clio 1
Tko da ga cuvi ..... predlagam ti da das tist podaljsek nazaj na avto kot ga je imal RS-sport ali pa nabavi originalne (ravne) pragove za Clio 1
relly avto da je tonightmare napisal/-a:Aja,zanc pozabu,ja valda zakon 16v,dobra barva pa glej da ga kej ne poskodujs k bos velko skodo naredu.Pa res ja,dej pragove dol to je relly avto nepase taka sminka gor.Lp
kar se tice pragov pa prepuscam to marku
RS-sport