priklop obratomera
priklop obratomera
mene pa zanima kje se priklopi obratomer na masini na renault 5 five letnik 94
hvala za informacije
Gasper
hvala za informacije
Gasper
Re: priklop obratomera
ne vam al ma direkt kje konektor ali ne, zgleda da tut noben ne ve, ker ti ni odogovoru.gashper napisal/-a:mene pa zanima kje se priklopi obratomer na masini na renault 5 five letnik 94
hvala za informacije
Gasper
lahk pa probas na cinspuli, nekje desno zgoraj, crna valjasta zadeva...
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Na pamet pisem, ker se ne spomnim tocno - na cinspuli je konektor z mislim da 3 kabli, eden od njih gre na kondenzator. Ostaneta se dva in eden od njih bo pravi. Probs lahko tako, da kabel predres z buciko (pa pazis da ne bo bucika na pleh-maso naslonjena) in priklopis obratomer, pa bos videl ce dela.
LP, Samojed
bojo slike dons zvecer...
am ja u prostem teku je cca 800, tko k dam gas do konca ( v prostem teku) pride do cca 7300 obratou, k pa vozim pa cca 5500 do 6200 tuki nekje vmes... sam lej jst vozim (primer an) s 3jo na 2000 obratou cca 50km/h na uro, moja mt ma pa renault thalio 1.4 16v ma pa obratou mau vec pr tej hitrosti.... mislim sj jst se ne poznam na to nc...
vazn d dela 
Petka oz ti motorji imajo manj obratov - drug menjalnik. Bo ze v redu tako kot je.
Naceloma je problem v tem, da so zaradi razlicnih priklopov lahko napake za faktor 2 - da ti npr namesto 1000 kaze 2000 obratov.
Ce je tako kot pravis, potem je to ze v redu.
Bos videl na tehnicnem, ko ti merijo obrate, pa bos lahko primerjal.
Naceloma je problem v tem, da so zaradi razlicnih priklopov lahko napake za faktor 2 - da ti npr namesto 1000 kaze 2000 obratov.
Ce je tako kot pravis, potem je to ze v redu.
Bos videl na tehnicnem, ko ti merijo obrate, pa bos lahko primerjal.
LP, Samojed