Megane classic's

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Slicker

Odgovor Napisal/-a Slicker »

se opravicujem za off topic, ampak me zanima kolk pride trsanje amortizerjev pri vugi (4kom).
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

poklici ga: 05 302 20 57
?†it ... spet mam prav!
Style'R
Kraj: okolica Velenja

Odgovor Napisal/-a Style'R »

Slicker napisal/-a:se opravicujem za off topic, ampak me zanima kolk pride trsanje amortizerjev pri vugi (4kom).
js sm dal za spredna dva 15k, pa mi jih je krajsu in trsu
Slika
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

Imperator napisal/-a:to je res ful ugodna ponudba. pa so rabljeni? no ja, razen ce poznas lastnika. fedrov iz druge roke ne bi jemal.
ne stari,novi so :? men se tud zdi ful ugodno.zanima me se glede torzije pac k premikas zobe ane,a jo je pol treba tud trsat?pa kdo to dela?vuga?pa kok prblizn pride montaza vzmeti+torzija... :?:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

pery napisal/-a:
Imperator napisal/-a:to je res ful ugodna ponudba. pa so rabljeni? no ja, razen ce poznas lastnika. fedrov iz druge roke ne bi jemal.
ne stari,novi so :? men se tud zdi ful ugodno.zanima me se glede torzije pac k premikas zobe ane,a jo je pol treba tud trsat?pa kdo to dela?vuga?pa kok prblizn pride montaza vzmeti+torzija... :?:
torzije ne mors trsat...lahk kups edin debelejse torzijske palice, k pa za tvojga skor zihr ne obstajajo. Mohgoce edin ce so enako dolge kot od 19ke 16v, al pa kaksnga tacga avta....Edino kar lahko nardis je to da das strsat amortizerje :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
pery

Drmo napisal/-a:
pery napisal/-a:
torzije ne mors trsat...lahk kups edin debelejse torzijske palice, k pa za tvojga skor zihr ne obstajajo. Mohgoce edin ce so enako dolge kot od 19ke 16v, al pa kaksnga tacga avta....Edino kar lahko nardis je to da das strsat amortizerje :wink:
ma sej za spredi ni problem,mau je kriza za zadi,neb blo glih ured da bi se dva zadi usedla in bi kej rajsalo :?
Slika Slika
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Najprej spusti avto in bos videl kako in kaj ....mislim da nebos mel glih nekega problema z torzijo (da bi bla premehka) ker na Meganu Clasic in Breik je povozje ze v osnovi nekoliko trse zadaj zaradi vecje nosilnosti ...v najslabsem primeru trsat amortizerje kakor so ti ze svetovali ....
Uporabniški avatar
marky
Kraj: (Trebnje) Mirna

Odgovor Napisal/-a marky »

Moj megan je bil zadaj mehak tudi po tem ko sem ga spustu in je pametno ga dat tut trsat, saj jaz mislim tako!!!
Pri hitri voznji cez ovinke je zadaj bolj mehak in voznja ni lepa in udobna.
Uporabniški avatar
pery

No tud fotrow megane je dubu novo obutev,no ja,je ze bl moj,ga sam se js furam :lol: no kle so 16ke ki so ble prej na siwmu klasiku,men super zgleda :D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

ce bo vse posreci pa se ju3 slikce siwga megana s 17kami,nove gume ze na feltnah :D :twisted: (aja pa se pojasnilo zakaj ji ni se gor...je treba posebne sraufe naredt,kr navadni nepasejo,god damn yankees,morjo nek komplicirat s feltnami in sraufi :evil: )

aja pa vem da se ni 15.3 sam nism mogu docakat k je tko hudo vreme :oops:
Slika Slika
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

nice 8) :smt009
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

ja pasejo lepo te feltne na Megana :D un z 17 kami bo pa se bolj zanimiv za vidt ..... :D
Uporabniški avatar
pery

jp un bo s 17kami se hujsi :twisted: sam mater kok so smotane feltne,kraki so mau dvigneni in tok blizu lukenj da se sraufa tud zasraufat ne da...tko da smo dal delat inbus vijake,se pravi da bodo enkrat drug tedn,upam da ze ju3...
Slika Slika
Uporabniški avatar
pery

evo pa smo koncno postimal sraufe in megane je konco dubu dolgo pricakovano 17 colsko obutev :D :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:

no pa se par slikc,pol popoldne jih bo pa se vec v duetu z 19ko 16v cabrio :twisted:

kot boste opazli je se mau terenc,tko da dns se vrjetn se fedri narocjo da bo ja vse kokr je treba :wink:

glede distancniku pa se nevemo,kr je zdej glih nekak prou et,pride glih lepo pod blatnik,sam ni pa tok lepo vidt,sedlo bi da bi ble ksn centincek bolj vn :wink:

enjoy

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika Slika
Uporabniški avatar
Slicker

Odgovor Napisal/-a Slicker »

nisem verjel da je ta megane lahko lep. ti si moje prepricanje spodbil. res lepo pasejo tele felgice. se u podn pa vse v barvo pa je to to.
Uporabniški avatar
pery

hehe,classic rox :lol: u podn pa barvat letvice pa vclanit se v klub in bo super,hehe :wink:
Slika Slika
Odgovori