Neonke
Pozdrav!
Jaz sem se zdaj ze ene trikrat peljem mimo policije,
s prizganimi ledicami spodaj na podaljsku in seveda z pozicijskimi modrimi,pa ni noben tud trznu.Zaenkrat.Sicer pa po zakonu te lahko jebe za rdece-kot so mene.Za modre me je uni isti kekec reku:vse mas lahko spredaj,sam rdece ne.OK-pa so notr.
Chip
Jaz sem se zdaj ze ene trikrat peljem mimo policije,
s prizganimi ledicami spodaj na podaljsku in seveda z pozicijskimi modrimi,pa ni noben tud trznu.Zaenkrat.Sicer pa po zakonu te lahko jebe za rdece-kot so mene.Za modre me je uni isti kekec reku:vse mas lahko spredaj,sam rdece ne.OK-pa so notr.
Chip
Glede neonk, da gnjavijo....pa ce malo pamet uporabis...bi to morala biti priporocljiva stvar, saj avto lazje opazis in sicer iz vseh strani. Na k**** mi grejo tisti, ko v dezju meglenke vklopijo, da ko se kontra pripeljem, me kar oslepi....neonka ne slepi, ampak oznacuje prostor okoli avta...ne vem no....takoj bo vsak clovek opazil, da je neko vozilo...v temi recimo...
jaz bi to v v zakonu dal pod nujno
jaz bi to v v zakonu dal pod nujno

V pravu in interpretaciji pravilnikov in zakonov veljata dve pravili:
1.) Prepovedano je vse, kar ni izrecno dovoljeno...
2.) Dovoljeno je vse, kar ni izrecno prepovedano...
Nasi "varuhi reda in miru" se drzijo obeh pravil... pac katero je primernejse v danem trenutku. Smola je le, ce naletis na zatezenega policaja, ki je imel res slab dan (recimo, da je izgubil kapo).
Jaz se nisem imel problemo glede neonk, tudi za, pred, mimo in ob policiji sem ze vozil... Ampak, sreca je opoteca, tako da bom imle na strani 15k SIT za taksne primere
LP
Gargy
1.) Prepovedano je vse, kar ni izrecno dovoljeno...
2.) Dovoljeno je vse, kar ni izrecno prepovedano...
Nasi "varuhi reda in miru" se drzijo obeh pravil... pac katero je primernejse v danem trenutku. Smola je le, ce naletis na zatezenega policaja, ki je imel res slab dan (recimo, da je izgubil kapo).
Jaz se nisem imel problemo glede neonk, tudi za, pred, mimo in ob policiji sem ze vozil... Ampak, sreca je opoteca, tako da bom imle na strani 15k SIT za taksne primere
LP
Gargy
LP
Gargy
Gargy