Poleti,ko je bilo vroce se mi je zacela bucka na prestavni rocici okoli sukat. Zdaj pa ne vem kako bi jo pritrdil. Ali je mogoce kje kupiti tudi novo? Kolko stane?
powered by a3m je bla pred dvema letoma bunka okol 3k ... samo zdej so ful bl znani , pa je verjetno drazje ... je pa tko narjen da tastaro samo dol staknes, tanovo gor pa z imbusom prsraufas da je trdno ...
A ma kdo sliko kak zgleda bunka ki pase na renault? zaj pri novih vec ni problem ker majo rigverc kot fiat pri tastarih mors pa gor stisnit pa se nisem vido take bumke A v A3M oni vedo kaj prodajajo? ker bunke so kr drage.
Js mam tud uno k iz imbusom zasraufas..pa ful hudo zlgeda k je cela kromana...sam mal je mrzla pozim Pa kao se od zgori imbus srafi (za okras)..sej jo v velik stacunah prdajajo tko da sam mal glej..
Pa se nekaj me zanima ko mate glih to temo. Je kaj narobe ce skrajsam to prestavno rocico? Da je nebi dol spulil bi jo kr odrezal potem pa tam gor natakno to? Delo ze kdo kaj takega?
MaTe0 napisal/-a:Pa se nekaj me zanima ko mate glih to temo. Je kaj narobe ce skrajsam to prestavno rocico? Da je nebi dol spulil bi jo kr odrezal potem pa tam gor natakno to? Delo ze kdo kaj takega?
MaTe0 nima kaj bit ce skrajsas rocico. Pac malo vec sile bos potreboval za menjavo. Kajti mel bos krajso rocico s tem pa manjsi moment. Ne vem pa kako bos resil tisto okoli prstana za vzvratno prestavo. Nisem se imel narazen zadeve, tako da ti ne znam pomagat..