lucke na stevcu

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
boris85
Kraj: brezovica

lucke na stevcu

Odgovor Napisal/-a boris85 »

mene pa zanima ce je ze kdo sam menu lucke na steucu.k js zdj u temi ne vidm kok se pelm pa kok mam benza notr k sta obe lucki crknli.pa me zanima,ce ma kdo kj izkusn s tem pa kok prblizn pride use skp!tnx
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Jaz sem pelo enmu luckarju oz. elektricarju ki mi je naredil za 1000sit :) Lucke 500 pa delo 500 :) Ce bos pa sam delal, odklopis zajlo za km, vzames ven stevec pa menjas tiste diode ki so zadaj. In sveti...
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
boris85

se prau...da bo najbol da dam enmu autostromarju,pa bo naredu za male pare :!: ceprou bom vidu...se bom probu sam mau poigrt.:)drgac pa hvala za odgovor.sam neki me pa se zmer zanima!kok je zaj.... steuc dol dobit?
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ja ni tak zajebano , samo zajlo mores odklopit pa ga mas dol :) Probas malo pa en ti more z lucko svetit :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
theD3viL

Odgovor Napisal/-a theD3viL »

Rajs se ornk lot, sam .. zarnce kup in to je to..dela mas pa ce bos pocas delu lih en popovne..to se prav...das use plastike dol - od volana (da ne opraskas k bos vn stevc daju ceprov ga ni nujno dat ampak okej), zgorno plastiko (nad stevci - 2 vijaka mal poglej kako se not nasraufata prvic je problem :)), odklops zajlo za stevc, uzames vn, in ce ne bo delal mal posmergli kontake .. js sm mogu skor use da so delal, pa se zdj ne dela lucka za luci (k so normalno uzane) una modra..tko da nevem kaj bom naredu :)

Upam da ti bo ratal :)
boris85

no bom probu.bom su do kolega k je neki mehankarja,js sm neki stromarja,tko da neki bi ze mogla zmutit.bova k a je to! :D :D drgac pa se zmer ksn autostromar obstaja pa bo on zrihtu.mu bom steuc u rok prnesu :shock:,mu nau cis nc jasn. :D
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

in tolk teme za menjavo žarnice?

:lol:
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
theD3viL

Odgovor Napisal/-a theD3viL »

boris85 napisal/-a:no bom probu.bom su do kolega k je neki mehankarja,js sm neki stromarja,tko da neki bi ze mogla zmutit.bova k a je to! :D :D drgac pa se zmer ksn autostromar obstaja pa bo on zrihtu.mu bom steuc u rok prnesu :shock:,mu nau cis nc jasn. :D

Rajs ceu avto prpel, ker ce ne bo dobrga kontakta usen ne bo delal - ti bos dau not in se zmer ne bo, ce je treba slucajno kontakte posmerglat..elektricar pa ne bo mogu sprobat...no ja no nevem js sam js se trenutno ne spomnem kako bi :D
boris85

sj ga jutr na servis pelm,k mi bojo sam zarnce racunal,pa se to bo 200SITnih ena,tko da...dela mi naujo racunal,pol pa brez veze da se js igram pa se kj unicm.vazn da bo spet svetl naprej! :D drgac pa hvala za odgovore!
Odgovori