MasTTer napisal/-a:Alkoholizirana voznja do 2 leti vozniskega dovoljenja nad 0.0.. imel sem namrec ene 2.7 (okoli 1 pa nekaj je % zmotljivosti alkotesta.. tak da okoli 1.7) ce se dobro spomnim, pride pa 35k kazni, 7k stroski +1 kazenska tocka z tem da to vse pride cez pol leta. Aja pa fotra in dedka sem mogel poklicat da so prisli po avto
Ja tak je blo pac pi***! Saj ce ov mladi skif nebi nic bleknil staremu skifu, bi vse ok blo, sploh nebi sel gledati... ja 47k bi pac za en ojacevalec bil
Ice23 napisal/-a:Samo tukaj ni samo to da si dobil kazen, kaj pa ce bi v vinjenem stanju koga povozil ali povzrocil prometno nesreco in bi kdo umrl?
Kaj pa ce se bi tebi kaj zgodilo?
LP Miha
Se kar strinjam s tem.... Ceprav (sama npr zagovornica 0,00 v krvi), z lahkoto se ti zgodi, da nabit k mina sedes za volan. Samo en vecer, ko srecas kake prjatle in kaksno recete ob kapljici zlahtnega...
Ice23 napisal/-a:Samo tukaj ni samo to da si dobil kazen, kaj pa ce bi v vinjenem stanju koga povozil ali povzrocil prometno nesreco in bi kdo umrl?
Kaj pa ce se bi tebi kaj zgodilo?
LP Miha
Se kar strinjam s tem.... Ceprav (sama npr zagovornica 0,00 v krvi), z lahkoto se ti zgodi, da nabit k mina sedes za volan. Samo en vecer, ko srecas kake prjatle in kaksno recete ob kapljici zlahtnega...
Ja to je ze res, ampak se mi zdi da je to odvisno od cloveka do cloveka. Jaz se imam v druzbi prijateljev lahko fino tudi brez alkohola, ce pa vem da bom pil pa nekdo drug ne pije in takrat potem on vozi.
No vsaj tako je pri meni in kot sem ze dejal odvisno je od cloveka do cloveka.
amapk so cist rav takrat na trenjih povedali : vecina voznikov v prometnih nesrecah ima od 1 do 2 promila alkohola v krvi , in to zato ker folk ko pije ne ve kje je meja 0,5 promila! recimo enemu je dovolj en stamperlj drugemu recimo 3 ... in pol folk pije in pije in pride na 1 promil .. ker ko je folk malo ze v oblakih tezko vidi mejo pitja ... pac tipicno slovensko ...
pri 0,2 promila je ta meja ze malo bolj vidna oz. zaznavna! en pir in to je to ..
ampak vseeno 0,0 za volanom je pa se vedno najboljse! za volan se vsedes brez straha in sproscen!
ZOIS napisal/-a:amapk so cist rav takrat na trenjih povedali : vecina voznikov v prometnih nesrecah ima od 1 do 2 promila alkohola v krvi , in to zato ker folk ko pije ne ve kje je meja 0,5 promila! recimo enemu je dovolj en stamperlj drugemu recimo 3 ... in pol folk pije in pije in pride na 1 promil .. ker ko je folk malo ze v oblakih tezko vidi mejo pitja ... pac tipicno slovensko ...
pri 0,2 promila je ta meja ze malo bolj vidna oz. zaznavna! en pir in to je to ..
ampak vseeno 0,0 za volanom je pa se vedno najboljse! za volan se vsedes brez straha in sproscen!
Hehe.. saj vse lepo in prav, vendar tiste z 0.3 zajebavajo, tiste ki majo pa po 1,2 ali vec, da negovorimo o pijanih poslancih ko so lahko mina pijani in nobena kazen.. lepo vas prosim! 0.5 je cist ql...
Pri nas v Slovenici je se za 1x tak da je 0.5 in negledajo zakon, pri kasku to... kdo se pa nemre brzdat pa naj placa kazen, ali pa naj taxije zrihtajo majku jim.. nebom placal za taxi 3k za eno smer (30km) pa se 3k za nazaj
Drugace pa pri 0.3 nisem bil tak pijan da bi kaj extra nardil.. ce zaspan sedes za volanom te pa nekaznujejo, je pa isto nevarno.. drugace pa.. vsak lahko vsaki moment umre tak da.. bee happy da ze zivimo hehe