kabli za zadnje zvocnike

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
lenin

kabli za zadnje zvocnike

Odgovor Napisal/-a lenin »

Kje se pri petki spredaj nahajajo kabli za zadnje zvocnike? Spredaj pri luknji za radio jih namrec ni, so samo kabli za sprednje zvocnike in elektriko.
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Nazaj jih mores sam potegnit ! Jih ni :) Potegnes pa od radija pa po pragovih!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
lenin

Cudno..ker jaz imam v prtljazniku na vsaki strani dva kabla za zadnje zvocnike, tako da ima moja petka kable pomoje ze napeljane, ampak ne vem do kam grejo tisti kabli, ki gledajo na vsaki strani ven.
Uporabniški avatar
MaTe0

Hja :) Kter letnik mas petko? Mogoce mas kako exstra? model? Ali je pa lastnik pred tabo ze vleko kable. PRavzaprav kaj se sekiras ce mas? Pogledas kam gredo kabli pa bos vido ( + ) ( - ) more bit...
lenin

letnik je 91. je pa tako, da imam v prtljazniku na levi in desni strani luknje, iz katerih gledata kabla za zvocnike. tega, kam vodita pa ne morem pogledati, ker potem bi mogu tisti cel pleh odsraufat dol, ker so kabli odznotraj, zato me zanima. ce kdo ve, kam tisti kabli vodijo.
Uporabniški avatar
MaTe0

A mas mogoce tam lukne ko je taksna plastika? Tam ko se menjavajo zarnice za luci? Ker tam so mele ene petke - starejse lucko. Tak da so mogoce od tistega kabli.
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Se nikoli jih nisem nasel, menda pa ti kabli vodijo a. - do stebricka prednjih vrat in odgovoe b. - do srednjega stebricka.

Ce dobro pogledas, je v plastiki pri armaturki oz pod njo na stebricku pokrovcek - tam naj bi se koncali ti kabli, vendar ne vem, ker sem jih vedno na novo napeljal.
LP, Samojed
Odgovori