Modre pozicijske zarnice

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

Tiste k mecejo krog-ozkokotne, tiste pa ko oval-sirokokotne...
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
Chip
Moderator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Chip »

ZOIS napisal/-a:enih 20 al pa 30 komadov bi pol vzel! (kaj so res cisto rumene al svetijo bolj proti beli?)
mas jih pa res zelo zelo poceni! (vzel jih bom v vsakem primeru)
se boma zmenla al mi jih posles al pa pridem v kratkem tja v vase konce kaj!
tnx
Svetijo rumeno, ne belo.Sicer moras videti.Zelo mocno.Ce se koga poznas, povej naprej.

Chip
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

ok hvala ti chip!
ker mislim da bojo rumene se najbolj pasale k mojemu rumencku!
(modre ledice ze ima vsak .. rumene pa doben ... in pac je treba pogruntat kje in kak jih lahko namestim in kaj bo osvetljevalo )
bomo malo naprej povedli se :)
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
totimato

Odgovor Napisal/-a totimato »

Chip napisal/-a: Ha, rumenih(amber) imam ful: ZELO,ZELO ugodno jih dam: za klubovce po 50SIT/KOM.Sam ne po en komad, k so res poceni.Svetilnost je pa ogromna:3000mCd po ledici.Ima pa 23°kot, kar je kar ugodno.

Modre imam trenutno malo bolj "svoh".Sicer so 30°, svetilnost je tam nekje 300mCd, za kaksne "fancy"osvetlitve je dost.So pa tam nekje 200SIT/KOM.Lepa modra.
Moznost je tudi dobiti mocnejse, sam me kolicina jebe.Mogoce ti pa habbke skupaj.

Javi mi

Chip
Oj, rumenih po 50 sit bi jaz imel 50 kom! Za modre bi se tudi javil, samo bi zelel vedeti ceno, kot svetilnosti in mCd. Kaj pa rdece 3000 mCd? Bi jih tudi imel nekaj... Sem prepozen?

lp

totimato
Uporabniški avatar
Chip
Moderator

totimato napisal/-a:
Chip napisal/-a: Ha, rumenih(amber) imam ful: ZELO,ZELO ugodno jih dam: za klubovce po 50SIT/KOM.Sam ne po en komad, k so res poceni.Svetilnost je pa ogromna:3000mCd po ledici.Ima pa 23°kot, kar je kar ugodno.

Modre imam trenutno malo bolj "svoh".Sicer so 30°, svetilnost je tam nekje 300mCd, za kaksne "fancy"osvetlitve je dost.So pa tam nekje 200SIT/KOM.Lepa modra.
Moznost je tudi dobiti mocnejse, sam me kolicina jebe.Mogoce ti pa habbke skupaj.

Javi mi

Chip
Oj, rumenih po 50 sit bi jaz imel 50 kom! Za modre bi se tudi javil, samo bi zelel vedeti ceno, kot svetilnosti in mCd. Kaj pa rdece 3000 mCd? Bi jih tudi imel nekaj... Sem prepozen?

lp

totimato
Zdravo!
Ne, ni blema, rumenih imam dosti, rdece se da tudi dobit.
Sam ne priporocam uporabe spredaj na avtu.Lastne "slabe" iskusnje!

Poklici me: 041 639 250

Chip
virko
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a virko »

:( Jaz se vedno nisem dobil "taprave" modre pozicijske zarnice... Do zdaj sem probal ze 3 razlicne, pa so mi ene najdlje zdrzale slabe 14 dni. Bil sem tut 2x ze v intersparu v LJ, pa nikol jih niso meli.

A je tle kaksen kandidat, ki bi mi lahko zrihtal modre pozicijske zarnice za R Clio 2003 ?
Uporabniški avatar
Chip
Moderator

virko napisal/-a::( Jaz se vedno nisem dobil "taprave" modre pozicijske zarnice... Do zdaj sem probal ze 3 razlicne, pa so mi ene najdlje zdrzale slabe 14 dni. Bil sem tut 2x ze v intersparu v LJ, pa nikol jih niso meli.

A je tle kaksen kandidat, ki bi mi lahko zrihtal modre pozicijske zarnice za R Clio 2003 ?
Jaz ti lahko zrihtam posamezne ledice, katere sam zalotas po tri skupaj z uporom vmes.
Jaz jih imam ze 3mesece not, in vem da bodo se dolgo.Ampak pazi,to niso tiste kupljene, to so posamicne.Zivljenska doba teh je 100000ur.

Chip
virko

Jaz ti lahko zrihtam posamezne ledice, katere sam zalotas po tri skupaj z uporom vmes.
Jaz jih imam ze 3mesece not, in vem da bodo se dolgo.Ampak pazi,to niso tiste kupljene, to so posamicne.Zivljenska doba teh je 100000ur.

Chip
A imas mogoce kaksno sliko kako zadeva zgleda prizgana podnevi in ponoci ?
Uporabniški avatar
ZOIS

tiste kupljene so res pravo italijansko sranje! meni tut niso zdrzale vec kot en tedn (in to sem mel 2 kompleta pa so vse pocrkale)... se bolj splaca 3 navadne visokosvetlece skup dat pa ceneje pride pa se dalje svetijo!
SlikaSlikaSlika
virko

Ja, te italijanske so sranje....
Conrad ima recimo ene, sam so fulllll drage (cez 7k SIT/komad).
http://www.e-trading.si/conrad/nakup/pr ... tev=853455

Kolega jih je kupil v LJ v BTC-ju v neki trgovini z avtodeli, pa mu full dobr delajo (mislim da pride okrog 1.5k SIT/kom), tako da se moram drug teden zapelat v LJ, pa nabavim kar te. Upam da bodo koncno te prave :)
Urby
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a Urby »

v btc nasproti mercatorja
by vesnica ===> Slika

http://drive.to/urby
virko

Sem mislu kar nabavit v Conradu, pa sem jih prej vprasal kaksne izkusnje (ce jih sploh imajo) imajo s temi zarnicami, pa sem dobil tale odgovor:
Glede zarnic vam 100% obstojnosti ne bo zagotovil nihce, saj je pregrevanje
in s tem obstojnost barve stekla odvisno od vsakega avtomobila posebej, ker
pa je steklo barvano pri koncni obdelavi zarnice in ni modra vmesana v
steklo bo v vsakem primeru barva scasoma zbledela. Glede nasih zarnic mislim
da bi zdrzale precej vec kot 8 dni, vendar kot sem omenil so tukaj se drugi
dejavniki (razlicne temperature...)

.... tako da bom vseeno rajsi probal z unimi v BTC-ju.
BTW: drugac mi pa zarnica na levi strani (ce gledam avto spredaj) prej zbledi kot na desni strani ???
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

meni tudi tote pozicijske kao led varijnta!saj ves kere mislim zois pa pro2c ne???en stran mi gori bolj modro kot druga, pa sem vam ze na Pohorju to kazal pa niste vidli!!! :shock: :?
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Uporabniški avatar
ZOIS

MDeeJay smo smo vidli!

mitja kaj zaj si bomo naredli to stvarco z 3 ledicami skup na luc?!?! je boljsa varianta pa se bolj sveti ;)
SlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

SAMO RECTE KDAJ PA KJE, PA ZE SRAUFAMO!!! :D
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Odgovori