Kulk Gtt petk je v Sloveniji?!
kaj je prpravlen kdo mojo kampusko na štrik prvezat, da bi lahk sledil tej koloni?
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
- Little_tortilia_boy
Tole pa niti slucajno ni slaba idejamatijagtt napisal/-a:jst tut to studeram.sam cakam kolega z begunj da svojo skup vrze pol pa akcija se zment poklicat pa dobit.sam letas nou nc.drug let spomlad 40 gt turbo petk cez vikend na morje.sam en tak datum da jih bo res mel dost cajta.k to bo prvic u sloveniji.pa bomo se faifarke na turbo look sabo vzel da bo se bol noro pa zabavno +20 vozil.nism cist preprican kok jih je takih sam kukr jih poznam jih more bit okol tok.drgac bi blo pa dobr ze kr hmal doloct datum za ta praznik da se oznac.
future will tell the truth
- Turbobitch
- Primož Five
- Kraj: Logatec
- Turbobitch
- Primož Five
Sam, ce jih je okol 40 registriranih (kar skoraj dvomim), kolk jih je pol vseh?
Ce pogledam samo 5km okoli sebe (pa sem na selu ne v mestu) jih vidim 10 (nereg). Sej vem, da smo pacienti (tako kot s 16Vji), sam se vseen tudi drugje dostkrat najdem ali pa zvem za kaksno, ki caka na bojse case (in se ne prodaja).
LP, Primoz
Ce pogledam samo 5km okoli sebe (pa sem na selu ne v mestu) jih vidim 10 (nereg). Sej vem, da smo pacienti (tako kot s 16Vji), sam se vseen tudi drugje dostkrat najdem ali pa zvem za kaksno, ki caka na bojse case (in se ne prodaja).
LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
- Turbobitch
@Primoz - Aha mislm da vem kera, drgac je ena tuki bliz mene bela, original nalepke auspuh tko navzdol kot pf fiveki, in je turbo. Ima pa okrog 200000 km , original turbina vse in je kot prvi avto neki familiji res huda izbira
@schkorc sej vecino jih je na selu pa vecina jih tud ne dela. Za kksno pocen se pa jst globoko priporocam:D
@schkorc sej vecino jih je na selu pa vecina jih tud ne dela. Za kksno pocen se pa jst globoko priporocam:D
My bitch is the best.
- Primož Five