Bilanca leta 2003: Sofinanciranje policijskih plac.
Bilanca leta 2003: Sofinanciranje policijskih plac.
No, leto je skor pr koncu, recimo, da kazni letos ne bomo vec nabiral. Koliko nabrali in koliko placali kazni?
Marca (sem sla po remuska v MB):
- nehomologiran avto (to je blo marca, zdej je OK) - 25.000 SIT
- napacna vkljucitev na AC (je reku policaj) - 15.000 SIT
Oboje placala v 8 dneh, se pravi 20.000 SIT. Vzeli so mi izpit (za 1 dan), ampak to je slo skozi brez financnih posledic.
Julija (na telefonu z Bojcijem)
- kazen zaradi uporabe telefona med voznjo: 10.000 SIT
Nisem placala, poslali so mi domov sklep o rubezu na placi, k delodajalcu pa se ne - tko da, zaenkrat, neplacano.
Skupaj torej 50.000, od tega placanih 20.000.
Pa vi?
PS: zgleda sem letos bl pocas vozila, pa pravilno parkirala - to me je v preteklih letih najbolj teplo.
Marca (sem sla po remuska v MB):
- nehomologiran avto (to je blo marca, zdej je OK) - 25.000 SIT
- napacna vkljucitev na AC (je reku policaj) - 15.000 SIT
Oboje placala v 8 dneh, se pravi 20.000 SIT. Vzeli so mi izpit (za 1 dan), ampak to je slo skozi brez financnih posledic.
Julija (na telefonu z Bojcijem)
Nisem placala, poslali so mi domov sklep o rubezu na placi, k delodajalcu pa se ne - tko da, zaenkrat, neplacano.
Skupaj torej 50.000, od tega placanih 20.000.
Pa vi?
PS: zgleda sem letos bl pocas vozila, pa pravilno parkirala - to me je v preteklih letih najbolj teplo.
hm zanimivoVIA napisal/-a:Januar: radar omejitev 50 jaz vozil 71: 15000 SIT
Maj: omejitev 50 jaz vozil 63: 15000SIT
Maj:voznja preko dveh polnih crt: 15000SIT
Ampak sem vse placal v 8ih dneh se pravi 22.500SIT!Do sedaj seveda!
Ampak da je se vse bolj zanimivo so moje kazni okoli druge ure zjutraj-vedno!!! 2.00, 2.10
Re: Bilanca leta 2003: Sofinanciranje policijskih plac.
Qwerty napisal/-a:Julija (na telefonu z Bojcijem)
Kaj!!!!
Soudelezenec tvojeva prekrska???!!!
Joj, sori no....lahko bi mi dol vrgla pa potem rekla , da te je vido kifeljc..
No, moja bilanca:
- junija zaradi prehitre voznje skozi naselje, 73 km/h, kazen 15.000, v osmih dneh sem poravnal, torej 7.500
Skrit je bil za enim grmovjem, da ni sans, da ga vidis, ker ga ponavadi precej hitro prepoznam.
-hm, cez mesec dni po tem..na prav istem mestu, vendar sem tokrat pripeljal iz krizisca, kjer je v ovinku kazal stevec 64 km/h. Policaj ni mogel verjeti. 15.000, jaz sem v osmih dneh placal 7.500
Alkotest mi je kazal v obeh primerih 0,00.
Skupaj prekrski 15.000
PS: do konca tega leta je se nekaj casa!

Re: Bilanca leta 2003: Sofinanciranje policijskih plac.
To pa mas cisto prav ej pa je mene tut strah tegaBojci napisal/-a: PS: do konca tega leta je se nekaj casa!

speckahla!!!megaubo napisal/-a:hm
qwerty je pa vceri naredila prekrsek
bila je obvezna smer desno qwerty pa lepo naravnost
bilo je pa okoli 19h v crnucah.
![]()
sam sem naredil isti prekrsek![]()
pac, v dani situaciji potegnit iz nje najboljse - to je pa za pohvalt ane? je sla pol itak cela kolona za mano
Aja, pa zdele mam narobe parkiranga, upam da mi v tem dezju ne dajo kake lisicke gor...