Ja eno crno lepilo se kupi jst sem ga pri Fazer- ju kupu mislim da me je prislo okrog 1.8 k sit ena tuba prime pa res dobro in je skoda havbo luknat k pol sam rjavi in zaceja............... lepo bo pasu tale spojlercek
Drugac pa ga zalep z lepilom za sajbe kot je ze blo omenjeno, mores ga pa prej mal zagret z unim industrijskim fenom al cim podobnim da ga lazje naneses. Pazi da ne bos dal prevec, ker ti bo skoz spranje porinal lim ven in ga je pol tesk dol dobit brez da barvo skraspas. Vglavnem prime ko pes.
Drugac ma pa GTT na kuferamu take bunke ven, na kere se pol mal nasadi spojler (tut v spojlerju so take sponke ki se nabijejo na bunkice) seveda pa je tut lepilo.
Men ga je kr klepar gor lepu in mu je na enem mestu mal prevec uslo gor pa je pol ven porinal (cist malo 1mm), zato sm te opozoril da ne bos mel pol cist crnga kuferama
Lep spoiler, drgac se strinjam z gor navedenim, da se uporabi lepilo za sipe...
dodal bi pa samo, da prej zascitis barvo z licarskim trakom tam kjer je vrjetnost, da bo lepilo pogledalo ven, potem samo odstranis licarski trak z lepilom vred...drgac bos porabil cel dan, da ga spravis dol + crne roke bos mel cel tedn
Hehe ne nisi se prepozen. V ponedeljek grem temnit sipe potem pa se spravim delat ta spojler gor. Bom uposteval vase nasvete, pa upam da bo vse lepo in prav Lepilo sem pa tudi ze kupil dal sem 2k pri RUBIN D.o.o. v mb na smetanovi