Klima

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
Spidi
Kraj: Gorenjska

Klima

Odgovor Napisal/-a Spidi »

V tej temi naj bo malo debata o petkah in pa seveda najboljsi spremljevalki v avtu - klimi.

Predvsem me zanima ali je sploh mozno dodatno vgraditi (seveda kaksno rabljeno) klimo na dizel motor. Lisko ti imas ze nekaj izkusenj kolikor se spomnim ko si poskusal montirati to noter...ali ti je uspelo in kje si dobil klimo?
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Petke s klimo so obstajale..... ampak u sloveniji ni blo nobene prodane.... zal. Tud tko verjamem da jih je blo zlo zlo mal prodanih.

Sam za info.... ko je stari oce leta 95 kupil novo petko.... je prisla 1.4 osnovni model (brez opreme) 15.000DEM dizl (brez opreme) 21000DEM in pa dizl z vso opremo 27000DEM mislim da ti je jasn zakaj je blo tok mal dizlov petk in pa petk ki bi mele vsaj mal opreme.
Uporabniški avatar
Turbobitch

Odgovor Napisal/-a Turbobitch »

Lisko popravek:) Je ena in to samo ena!! Gte baccara oprema:) vpras Nebiveduja za info..se se isce avto po Sloveniji:P
My bitch is the best.
Uporabniški avatar
lisko

Dizla sem mel u mislih...... Drgac pa ce mi kdo zrihta vso potrebno kramo za klimo pri dizlu..... vecno sem njegov dolznik.
Uporabniški avatar
Spidi
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a Spidi »

lisko napisal/-a:Dizla sem mel u mislih...... Drgac pa ce mi kdo zrihta vso potrebno kramo za klimo pri dizlu..... vecno sem njegov dolznik.
Tudi jaz :D

lisko mislis da bi na kaksnem odpadu v italiji ali Avstriji bilo kaj?
Uporabniški avatar
lisko

Prvo kot to iskat bi blo treba sploh se 100% pozanimat ce je sploh obstajala dzl petka s klimo..... ker ze servo volan je mel elektricno pumpo ( problem s prostorom... jaz je ne spravim gor) tko da si tezk predstavljam kam bi se kompresor stisal.....
Odgovori