Pozdravljeni, imam problem pri svojem cliotu (l.98) in sicer mi daljinsko odklepanje in zaklepanje nena dela, zamenjo sem baterijo , sedaj pa ko stisnem na gumb se lučka zasveti, avto pa nena odklene oz zaklene.
Je slučajno kdo že imel takšen problem?
Pokvaro ključ !!
Re: Pokvaro ključ !!
jap.
te ključi so se ogromno kvarli, prav tako tudi sprejemniki.
Torej ali zanič ključ ali pa zanič sprejemnik.
clio 1?
te ključi so se ogromno kvarli, prav tako tudi sprejemniki.
Torej ali zanič ključ ali pa zanič sprejemnik.
clio 1?
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
clio drugi model 98 l. , na pooblaščenem servisu so mi rekli da kompletna zamenjava stane 120 € ...
se še ve za kakšno cenejšo možnost?
žal ne.Potrč napisal/-a:clio drugi model 98 l. , na pooblaščenem servisu so mi rekli da kompletna zamenjava stane 120 € ...
lahko edino kupiš ponaredek ključa (samo to ni ravno ziher rešitev+za tako star avto boš težko dobil kakšnega).
pošlji mi sliko ključa na pm, mogoče imam jaz enega
l.p.
p.s. a avto vžiga normalno?
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!