Ampak veš da sm jz to dons zjutri tut razmišlu pa mi ni blo čist jasno kako res haha
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
se prav če jst to razumem filajo iz zadnje strani ?:)..in ja potem kot je že en omenu je tak tulček k ga vsatvjo v tubo ,ki ima prekate in vsaka barva svoj prekat in nafila ..jst si to tko razlagam
js bi reku da polnejo dost bol ohlajeno kokr od sobne temperature. Kar bi pomenl, da bi zobna pasta bila dovolj gosta da se posamezne barve nebi mešale med seboj. Recimo
Saj, če je med barvami malenkost drugačna gostota in ker so natlačene skupaj se pač ne morejo zmešati. Če pasto stisneš ven in jo pregneteš se bo verjetno lažje zmešala.
Drugače pa hecno mi je ker mešajo pasto v podobnih posodah in rezervoarjih kot mi lake, barve in umetne smole. Še program na zaslonu in pakirnica (tehtanje, če je škatla polna in robot, ki podaja škatle) sta mi znana.
Ja fila se od zadaj in pa špricne se kr vse tri na enkrat notr, podobno kot smetanco na torto. Pri zobni pasti ni tok problem da tri različne barve skup not daš, problem je ker je abrazivna kot hudič... So pol drugi tehnični problemi zarad tega.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Zobna pasta je dost kul naprimer tut za polirat kaj pri avtu. Resno. Nisem pa testiral, če ima veze ali moraš vzeti uno, ki je napol ustna voda ali uno, ki ti beli zobe.