megane III

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
apohar
Kraj: Strmec

megane III

Odgovor Napisal/-a apohar »

Pozdrav!

Imam megana III expression... zanima me, če bi se dalo zamenjat v notranjosti uno okrasno letvico na armaturki in pokrove zračnikov ( bolj so mi namreč všeč tisti srebrni pri opremi dynamique) . se da to razstavit, pa kje bi se to kuplo?

Hvala mojstri :)!

ajd
apohar

ok očitno sem edini, ki je na to pomislu.... res nobeden ne ve kje kolko bi me to koštalo?

lp
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a toxius »

apohar napisal/-a:ok očitno sem edini, ki je na to pomislu.... res nobeden ne ve kje kolko bi me to koštalo?

lp
predlagam ti, da se obrneš na mojstra Tomaža - thomas customs ;), modri dirkač, GSM: 041/347-484.
Živi v Mavčičah pri Zbilju v okolici Ljubljane. Za moje pojme najboljši mojster daleč naokoli ;) to lahko ptrdijo tudi drugi, ki ga poznajo.
Uporabniški avatar
Patrik
Kraj: Miklavž pri Mb

Odgovor Napisal/-a Patrik »

toxius in da zamenja okrasno letvico ter okrog zračnikov rabi pa kar thomas customs? :lol: pa sej ne misli bokov širit :roll:
Slika
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a toxius »

Patrik napisal/-a:toxius in da zamenja okrasno letvico ter okrog zračnikov rabi pa kar thomas customs? :lol: pa sej ne misli bokov širit :roll:
Predvidevam da nekdo, ki kupi nov avto ne želi, da se nekdo uči na njegovem avtu in mu še kaj zjebe, pa daleč od tega da Tomaž "samo blatnike širi" oz. sploh ne vem od kje ti taka ideja...

MOžakar je mojster oziroma doktor za motor, elektriko v avtu, styling in tuning, avtoakustiko, skratka živa enciklopedija.
apohar

hvala za odgovore....

res zaenkrat ne mislim "blatnikov širit", ker pač nimam dosti denarja še :) , da bi sam neki "lomu" po avtu mi ne pride na misel, ker tega pač ne znam, zdej da bi pa k enemu profiču pršu, pa reku če mi lahko letvico zamenja, je pa tud malo trapasto.... :)

ali pač
Uporabniški avatar
Patrik
Kraj: Miklavž pri Mb

Odgovor Napisal/-a Patrik »

toxius s tem sem hotel povedat, da za take stvari ni potreben nek styling in tuning mojster, ampak je že dovolj malo ročne spretnosti ali pa da se oglasiš na pooblaščenem servisu, kjer točno vedo (no ja, vsaj v večini) kak je pritrjeno, glede nato da je tole nov avto in res ne želiš da se nekdo uči na tvojem avtu.

:wink:
Slika
Odgovori