clio 1.8 16v ojnični, ter glavni ležaji
clio 1.8 16v ojnični, ter glavni ležaji
Imam sledeč problem, kupil sem nove ojnične ter ležaje na glavni gredi- originalne renault
problem je pa, ker ti novi nimajo nobenih utorov, jezičkov, kjer se zataknejo, stari so jih imeli, ti jezički preprečujejo obrnitev ležajev v sedišču, sedaj me pa zanima ali jih je varno metati not, ne da bi mi jih potem zagrabilo- obrnilo ali pa kaj drugega, ali je pa kakšen drugi način da bi se ti jezički naredili na novih ležajih.
problem je pa, ker ti novi nimajo nobenih utorov, jezičkov, kjer se zataknejo, stari so jih imeli, ti jezički preprečujejo obrnitev ležajev v sedišču, sedaj me pa zanima ali jih je varno metati not, ne da bi mi jih potem zagrabilo- obrnilo ali pa kaj drugega, ali je pa kakšen drugi način da bi se ti jezički naredili na novih ležajih.
Re: clio 1.8 16v ojnični, ter glavni ležaji
si ziher da so ti dali prave?blay005 napisal/-a:Imam sledeč problem, kupil sem nove ojnične ter ležaje na glavni gredi- originalne renault
lejn nimaš pravih, posluš una dva, sta že delala velik teh motorjev čez!blay005 napisal/-a:ležaji so 100% pravi,ker sem še hotel da so original s temi zarezami in ko so prišli sem videl da nimajo jezičkov.Kolega je pred kakšnim letom tudi menjal pa njegovi tudi niso imeli jezičkov,njemu jih je potem tudi obrnilo.
Pozdravljeniblay005 napisal/-a:ležaji so 100% pravi,ker sem še hotel da so original s temi zarezami in ko so prišli sem videl da nimajo jezičkov.Kolega je pred kakšnim letom tudi menjal pa njegovi tudi niso imeli jezičkov,njemu jih je potem tudi obrnilo.
Ležaji niso pravi.
V koliko pa ste toliko prepričani, da so 100% pravi, ja potem jih pa vgradite.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
slika iz dialogys, ležaje sem menjal na dveh motorji, en original ležaji in imajo utor za blokiranje... prilagam še sliko iz dialogysa. Mislim, da je dovolj razločen utor

pa še ena slika mojega motorja z novimi ležaji

edit: na teli sliki so še narobni mesci na zgornjem delu. Zgoraj se pravi na blok pridejo montirani mesci z utorom za olje

pa še ena slika mojega motorja z novimi ležaji

edit: na teli sliki so še narobni mesci na zgornjem delu. Zgoraj se pravi na blok pridejo montirani mesci z utorom za olje
Ne tlač tega notri. Samo stroške boš imel. Nategnili so te OK!? Nesi jim jih nazaj, oni pa naj ti dajo ta prave te naj si pa v rit vtaknejo.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Te vsaj pašejo. Mam občutek da te je nekdo nategnu da to sploh ni za tvoj motor in ti zraven še masno zaračunal.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Ko ti začne olje pit bolj kot je normalno pri tej mašini.dolenc napisal/-a:Kako pa veš kdaj je treba ojnične ležaje menjat??
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
ubistvu začne prijetno ropotat, in če jih takrat ne menjaš, ter zraven zbrusiš glavno gred, kr kmal pogleda kaka ojnica čez blok, takrat veš da je res jih fajn menjatschik napisal/-a:Ko ti začne olje pit bolj kot je normalno pri tej mašini.dolenc napisal/-a:Kako pa veš kdaj je treba ojnične ležaje menjat??