CLIO 2 (2 napaki)

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Sasom

CLIO 2 (2 napaki)

Odgovor Napisal/-a Sasom »

Zivjo!

Zanima me, kaj bi lahko bilo narobe, ce mi v avtu ne dela ura (oz. se ne osvetli, ce pogledam od blizu oz. ce vanjo sveti svetloba se vidi) ter lucka, ki opozarja voznika, ce ni pripet (tista za vrata pa deluje)?
Ali mogoce kdo ve, ce je "normalno", da nimam osvetljenih stikal za ventilacijo,... (nekje sem bral da clio2 te osvetlitve pac nima)?

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Malo bo treba razdret pa zarnice menjat!
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

treba zamenjat zarnice ...ventilacija ima osvetlitev :wink:
Uporabniški avatar
Marsovcek

Odgovor Napisal/-a Marsovcek »

Pregorele zarnice :idea: . Razdri & zamenjaj (in ja, tudi gumbi za gretje so osvetljeni).
Sasom

Odgovor Napisal/-a Sasom »

hvala za odgovore! am a ma mogoce kdo kaksna navodila kako se to zdere (nisem se nikol tega delal, a je velik dela? mogoce kdo koga pozna da to dela, ce lih sam ne bi znal razrdret)? a bi blo usen mozn, da so sle kaksne varovalke in ce ja katere so to (ce mogoce kdo ve)?

lp
Maxxo

Odgovor Napisal/-a Maxxo »

Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

prvo preveri varovalke (ce je nitka cela je varovalka OK). Drugace je na tistem pokrovu od varovalk shema.
Samo tudi pomojem so zarnice.
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Ja bojo kr zarnice :wink: Sm lih zadnjic menjal s pomocjo tega link,ki ga je maxxo spodaj prilepil :D
Live long and prosper \\//
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Zdravo.. danes sem vozil po kr.... zanic cesti :)
No fora, tankam 10eur, naredim 20km, se prizge lucka za gorivo in mi se sedaj oz skos sveti neglede na to koliko tankam. Stevec deluje normalno. Se je pa to pojavilo po tisti voznji po makedamu, kjer sem btw zelo lepo in pocasi peljal, ampak se je pa kar vleklo... Se mogoce komu sanja kaj bi lahko bilo narobe? Namrec moti me da mi potovalni racunalnik zaradi tega ne pise vec koliko kilometrov se lahko naredim predno moram tankat :)

LP, N
Odgovori