R 19 gretje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Helly
Kraj: Ljubljana, Tržič,...

R 19 gretje

Odgovor Napisal/-a Helly »

Ni se mi dalo pregledati vseh 77 strani, ce je ze kje podobna tema tko, da me ne tepst :oops:
Za sodelavko me zanima, ce kdo pozna koga ki bi ugodno naredil to popravilo al kako naj temu recem...nedela ji gretje...ne sip ne nc...

Ima kdo kak predlog?
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
Uporabniški avatar
Stratus_

Odgovor Napisal/-a Stratus_ »

Lahko se precisti hladilni sistem, vendar po vsej verjetnosti je zanic pecka gretja. Zamenjava je kar tezavna..Jaz sem menjal na Cliotu 1 cel popoldne, ker je potrebno podreti komplet armaturo :smt046
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Stratus_ napisal/-a:Lahko se precisti hladilni sistem, vendar po vsej verjetnosti je zanic pecka gretja. Zamenjava je kar tezavna..Jaz sem menjal na Cliotu 1 cel popoldne, ker je potrebno podreti komplet armaturo :smt046
Ali pa samo termostat. Meni je crknil pred slabim mesecem.
LP, Samojed
Uporabniški avatar
Helly
Kraj: Ljubljana, Tržič,...

Odgovor Napisal/-a Helly »

Koga pa kej v Ljubjani priporocate za to popravilo?
Pac avtomehanik?
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
janez303030

Re: mi lahko pomagas z demontazo armature

Odgovor Napisal/-a janez303030 »

Samojed napisal/-a:
Stratus_ napisal/-a:Lahko se precisti hladilni sistem, vendar po vsej verjetnosti je zanic pecka gretja. Zamenjava je kar tezavna..Jaz sem menjal na Cliotu 1 cel popoldne, ker je potrebno podreti komplet armaturo :smt046
Ali pa samo termostat. Meni je crknil pred slabim mesecem.

lep pozdrav mene pa nekaj zanima pravis da si pri cliotu 1 zamenjal sam pecko kako si demontiral armaturno ploščo ce si tuk prijazen ce bi mi razloziv postopek vem da je tesko bi sam probal sam ce bi mi kdo povedal kako naj zacnem hvala
Odgovori