Avantime 3.0 V6 Privilege
Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
Sam res xD
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ja, ja... 40k€ se lepo sliši a od vse začetne ihte ni bilo še nič. Bi ga pa seveda dal za ta denar, itak! 
Zadnjič se je tamal vozil z mano, ne Seko, moj tamal
in sem mu naštimal risanke z Youtuba, ko sva nekje čakala...

Sedaj, ko so temperature tako lepo visoke lahko zrihtam vse tiste malenkosti, ki so čakale na spisku. Prva stvar je bilo napajanje za Galaxy Note-a.
Že od kar ga imam za navigacijo se napaja z nekega 12V --> USB "kitajca". Zadeva sicer deluje super, a če laufam navigacijo, in to je nekak namen tega Nota, se telefon prazni hitreje, kot ga uspe tisti "kitajc" filat. Večinoma to ni težava, so poti ko rabim navigacijo redke in kratke, le lansko leto v dolomitih smo imeli malce težav zaradi tega in sem moral zrihtat. Na eBayu sem v tretjem poizkusu uspel kupil močnejšega "kitajca", ta novi lahko pri 5V pljune 2A in je namenjen za polnjenje tablic, tako da bi moral biti dovolj močan. Prejšnji je pljunil zgolj 1A
Nisem ga pa vrgel preč, tega starega "kitajca", ne, ponucal sem ga da sem si naredil USB vtičnico, saj sem zadnje cajte parkrat moral polniti telefon v avtu in mi je malce presedalo iskanje polnilca po predalu, vtikanje ga v vžigalnik, itd. To sedaj izgleda tako:

pa mal časa sem še imel in sem kable uredil tam zadaj kjer je Parrot, sedaj so vsi lepo poviti

Zadnjič se je tamal vozil z mano, ne Seko, moj tamal

Sedaj, ko so temperature tako lepo visoke lahko zrihtam vse tiste malenkosti, ki so čakale na spisku. Prva stvar je bilo napajanje za Galaxy Note-a.
Že od kar ga imam za navigacijo se napaja z nekega 12V --> USB "kitajca". Zadeva sicer deluje super, a če laufam navigacijo, in to je nekak namen tega Nota, se telefon prazni hitreje, kot ga uspe tisti "kitajc" filat. Večinoma to ni težava, so poti ko rabim navigacijo redke in kratke, le lansko leto v dolomitih smo imeli malce težav zaradi tega in sem moral zrihtat. Na eBayu sem v tretjem poizkusu uspel kupil močnejšega "kitajca", ta novi lahko pri 5V pljune 2A in je namenjen za polnjenje tablic, tako da bi moral biti dovolj močan. Prejšnji je pljunil zgolj 1A
Nisem ga pa vrgel preč, tega starega "kitajca", ne, ponucal sem ga da sem si naredil USB vtičnico, saj sem zadnje cajte parkrat moral polniti telefon v avtu in mi je malce presedalo iskanje polnilca po predalu, vtikanje ga v vžigalnik, itd. To sedaj izgleda tako:

pa mal časa sem še imel in sem kable uredil tam zadaj kjer je Parrot, sedaj so vsi lepo poviti

Uuu tale USB polnilc mi je pa zlo všeč
. Kam si ga to stlačil? Ne uspe mi razbrat iz slik
.
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive

TrackDay setup... Fondmetal 9RR Nero 9.5x19 255/30/19 Yokohama advan ad08r

To maš serijsko velikost diska, 3xx mm? Kolk te je prišla obnova čeljusti?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Diski so serijski 305mm, obnova čeljusti (gumice) je 45€ za obe, ploščice so Brembo (70€), pini (20€), nalepke (10€).
Je pa zadnja slikca 1.april
Ne bom mel tega gor, sem prišel le gume menjat za letne in so ravno imeli Forda Focusa RS (Montune + kaj pa jaz vem kaj še vse...) not, pa so poleg ležale. Pa smo za hec gor dal 
Je pa zadnja slikca 1.april

Sej je za navadne čeljusti 32€ repair kit od Budweg-a. To je pa res pocen, pa pravjo da so 4 pots-i dragi za vzdrževat, ne me hecat
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Feltne so res preveč športne za Avija, ampak sem ti menda že enkrat rekel, da bi moral imeti tudi letne v črni barvi 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Preveč športne? Šit, jaz bom dal na črno pobarvane od 225 gor, pol po štrihanju
.
Neki tazga:

Neki tazga:

Boljše, ampak še vedno premalo "fine" 
Drejčijeve 18" so mi super, ampak bi jih dal v črno
Drejčijeve 18" so mi super, ampak bi jih dal v črno
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Zimaki so črni, letne bodo ostale srebrne. Če bi imel denarja viška, bi dal delat feltne po naročilu in sicer tak stil, kot so original 17", a v 19" ali še raje 20" velikosti
Da bi bile takšne, kot na konceptu

Da bi bile takšne, kot na konceptu

Pa tut take zaključke auspuha
.
Zadnjič mi je krepnila lučka v gumbu za kloniranje 

Sem stikalo ven vzel, ga nekaj časa gledal, potem se pa le opogumil in narazn dal. Notri se je nahajala una mala lučka, vsega skup 3 mm dolga, ki mi je krepnila že v dveh drugih stikalih, a tam sem zadevo uredil z modifikacijo nekih ledic, ki sem jih imel doma, tu to ni bilo mogoče, ledic mi je zmajkalo
Zato sem najprej malce naokrog povprašal, itak tega nima nihče, potem mi je pa kolega dal genialno idejo, da grem do sorodnika, ki ima razgradnjo avtomobilov in cuknem ven s kake kripe stikalo in iz njega lučko. No, lahko bi šel tudi na kak odpad in naredil isto... Pa potem kljub vsemu nisem šel po smeteh brskat, sem šel pogledat še na eBay in začuda zadevo našel. Tam je sicer pisalo, da je za Hornby vlakce, sam je pa to točno taprava stvar
Piše tudi, da naj bi svetile nevem kok tisoč ur. Upam, da res
Sej to je bil tut eden izmed razlogov, da nisem šel starih stikal kanalibazirat, boh si ga vedi koliko časa bi lučka s tam svetila, če sploh...
No, kupil sem jih 10. Eno sem že ponucal, dve bom dal v stikala, kjer so sedaj ledice, ostane mi jih sedem za rezervo.

A, pa ledice v pozicijah sem pred časom menjal... od kitajcev naročil te:

...naj bi svetile toplo belo, zelo podobno kot xenon (4300K). Ajd, ni glih isto, je pa bolje, kot prej.

Sem stikalo ven vzel, ga nekaj časa gledal, potem se pa le opogumil in narazn dal. Notri se je nahajala una mala lučka, vsega skup 3 mm dolga, ki mi je krepnila že v dveh drugih stikalih, a tam sem zadevo uredil z modifikacijo nekih ledic, ki sem jih imel doma, tu to ni bilo mogoče, ledic mi je zmajkalo
Zato sem najprej malce naokrog povprašal, itak tega nima nihče, potem mi je pa kolega dal genialno idejo, da grem do sorodnika, ki ima razgradnjo avtomobilov in cuknem ven s kake kripe stikalo in iz njega lučko. No, lahko bi šel tudi na kak odpad in naredil isto... Pa potem kljub vsemu nisem šel po smeteh brskat, sem šel pogledat še na eBay in začuda zadevo našel. Tam je sicer pisalo, da je za Hornby vlakce, sam je pa to točno taprava stvar
Piše tudi, da naj bi svetile nevem kok tisoč ur. Upam, da res
No, kupil sem jih 10. Eno sem že ponucal, dve bom dal v stikala, kjer so sedaj ledice, ostane mi jih sedem za rezervo.

A, pa ledice v pozicijah sem pred časom menjal... od kitajcev naročil te:

...naj bi svetile toplo belo, zelo podobno kot xenon (4300K). Ajd, ni glih isto, je pa bolje, kot prej.

Ti s norcZadnjič mi je krepnila lučka v gumbu za kloniranje
a so enake žarnice v stikalih za odpiranje strehe in oken? (una stikala na stropu)
Velocity and Satisfaction