Novi Clio IV - 2013
Re: Novi Clio IV - 2013
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Ne dam roke v ogenj, a močno sumim, da je ta zelena ista, kot je bila na voljo pri Avantime-u.

Ja, taka posebna zelena je. 
Včeraj sem imel karavana dci 90 na testni vožnji,avto se res dobro pelje motorja sploh ni slišat.Avto je res bomba tako za pogledat kot za se vozit s njim 
Kaj pa za kupit?R5 napisal/-a:Včeraj sem imel karavana dci 90 na testni vožnji,avto se res dobro pelje motorja sploh ni slišat.Avto je res bomba tako za pogledat kot za se vozit s njim
PRODAJA NOVIH IN RABLJENIH VOZIL RENAULT, DACIA, NISSAN
Avtohiša Malgaj, d.o.o.,
Tržaška 108, 1000 Ljubljana
Tel.: +386 (1) 20 00 627
Elektronski naslov: [email protected]
Spletni naslov: http://www.avtohisamalgaj.si" onclick="window.open(this.href);return false;

Avtohiša Malgaj, d.o.o.,
Tržaška 108, 1000 Ljubljana
Tel.: +386 (1) 20 00 627
Elektronski naslov: [email protected]
Spletni naslov: http://www.avtohisamalgaj.si" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja ja tudi za kupit bi bil samo še par let ne bo nič z nakupom novega avta,treba prvo hišo poštimat. 
pozdravljeni.
si lastim cliota iv in imam eno vprasanje, a tudi vam na potovalnem racunalniku kaze samo temperaturo brez ure? ker v navodilihmpise da naj bi bila prikazana tudi ura.
in kako je z eco mode indikatorjem?
meni ne deluje.
lp
si lastim cliota iv in imam eno vprasanje, a tudi vam na potovalnem racunalniku kaze samo temperaturo brez ure? ker v navodilihmpise da naj bi bila prikazana tudi ura.
in kako je z eco mode indikatorjem?
meni ne deluje.
lp
Če imaš 1.2 16V potem to ne kaže.
Uro imaš na media nav.
Uro imaš na media nav.
imam clio tce 90 dynamique.
Mi mamo samo temperaturo na potovalnem in uro na media nav (1.2 16V). Ne verjamem, da bi blo na tce-ju kej drugace
vprašam zato ker piše v knjigi da bi naj bilo,:)
v knjigi so navodila z full opremo in še za druge modele to je mene tudi zmedlo.
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
Mislim, da je ura na potovalnem le v primeru, da ni zaslona na armaturi (to pa je v primeru opreme Autentique?).
lp
lp
Kako je z roki dobave standardnih disel modelov? Namreč ob nakupu so mi obljubili 3 tedne roka dobave. Zdaj pa me nategujejo že skoraj 2 maseca pa pol.