Clio dci (22)
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
- clio_dizel
Lepo
Mam isti problem kot ti z rajsanjem. Sm pelu k a3m, so neki rob zavihal sam se vedno drgne, bo treba jit nazaj. Mam pa en vprasanje. A si se zdaj ze peljal 180km/h po avtocesti? Ker meni zdaj ko mam tako gumo volan in armaturo tako trese da je piz.der.ija totalna
Edit: Mam tud jaz zamaknjeno premo
, to je Renault, kaj cmo, slampasti do konca 
Mam isti problem kot ti z rajsanjem. Sm pelu k a3m, so neki rob zavihal sam se vedno drgne, bo treba jit nazaj. Mam pa en vprasanje. A si se zdaj ze peljal 180km/h po avtocesti? Ker meni zdaj ko mam tako gumo volan in armaturo tako trese da je piz.der.ija totalna
Edit: Mam tud jaz zamaknjeno premo
Enigma motorsport
- clio_dizel
@drmocar: a ti si samo rob zavihu, al se kej ven potegnu - ker men so rekl da pri klijotu gre lepo do 3 cm? Po avtocesti 180nauro z 17" se pa se nism pelu, ker ni sans da bi guma zdrzala -> ze ko sem sou iz NM domou, in se po avtocesti pelu tm okol 110 se mi je blatnik na neravninah v gumo zabiju (in jo stran luscu). Drugac do te hitrosti (110) pa so se mi zdel avto mirnejsi kot prej. Pa nism cis razumu, zarad cesa naj bi ti tresl - a zarad distancnikov zdej, al nasploh zarad preme, al mas kej vecje gume po tanovem??
.... ja prema pa zakon res
.... ja prema pa zakon res
Men je rob zavihu, vn potegnu, samo zgleda da premal, ker mi se vedno drsa ista guma samo ne vec tolk.
Na avtobahnu mi pr 160 zacne ful trest volan, pr 180 pa misls da bo vse narazn padl. Vzrok zato se mi zdi da je una guma k je scefrana od blatnika
, ker se ful pozna ce je ovinek v desno(leva guma scefrana). Bom probu dat scentrirat ce bo slo, ce ne pa nova guma, al pa mal pocasnej se vozt 
Na avtobahnu mi pr 160 zacne ful trest volan, pr 180 pa misls da bo vse narazn padl. Vzrok zato se mi zdi da je una guma k je scefrana od blatnika
Enigma motorsport
- clio_dizel
ja bom vidu kako se bo una guma pr men obnesla... jes jo mislem premontirat na desno stran (tko da bo pol porajsan rob skrit noter) in pa na novo centrirat... a teb je tut levo cefral?
kok pa so ti zafusal?? ker vidu sem pri veparju kako ma narjen in je ful valovit (delan pr fazerju), tku da mi je a3m priporocou, ker naj bi bli boljsi
kok pa so ti zafusal?? ker vidu sem pri veparju kako ma narjen in je ful valovit (delan pr fazerju), tku da mi je a3m priporocou, ker naj bi bli boljsi