temnenj pa potegnes folijo cez
Temnenje stekel
am
zaj nevem kako je kaj na stvari pa kake so res kaj cene.
sem klical tja na lumark in vprasal koliko me pride temnenje sip.
tip pa pribije 38k plus homolomo.
tolko pa res nemislim dat
zaj nevem kako je kaj na stvari pa kake so res kaj cene.
sem klical tja na lumark in vprasal koliko me pride temnenje sip.
tip pa pribije 38k plus homolomo.
tolko pa res nemislim dat
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
jas predlagam: http://www.foliatec-si.com/ ( V mesecu Decembru in Januarju Vam nudimo za 5.000 sit (20,86 EUR) nizjo ceno za zatemnitev stekel na Vasem avtomobilu. ) Tudi jas se bom v prihodnje odpravil k njemu
(cena za 5vratno je blo 35k se pravi je sedaj 30k)
Lp
(cena za 5vratno je blo 35k se pravi je sedaj 30k)
Lp
Jaz sem bil pri obeh, pa sta oba priblizno enaka (twingo in clio pri LLumarku, modus pa pri Lesniku) , s to razliko da je Lesnikova prednja folija za malenkost temnejsa kot LLumarkova. Cena pa je itak vsepovsod ista (odvisno od avta).
Pa se ena stvar (tak mimogrede): vprasam Lesnika kak to da je cena za modusa 40k s 5k popusta pa mi frajer na koncu rece, da se gre po rangu avta. Posledica: kupis avto za 10mio pa ti pac racuna za sipe 60k ker mas pac vec kesa.
Zdaj ne vem ce je bla to sala al je pa resno mislo.
Drugace pa je Lesnik car: nobene reklamacije, medtem ko mi je LLumark dve al tri zicke na zadnji sipi vtrgal
.
Pa se ena stvar (tak mimogrede): vprasam Lesnika kak to da je cena za modusa 40k s 5k popusta pa mi frajer na koncu rece, da se gre po rangu avta. Posledica: kupis avto za 10mio pa ti pac racuna za sipe 60k ker mas pac vec kesa.
Drugace pa je Lesnik car: nobene reklamacije, medtem ko mi je LLumark dve al tri zicke na zadnji sipi vtrgal
"Renault ?°e ni slabega avta naredo"
ce bo use prou bomo dobil se enga sponzorja za temnenje stekel.bo pa u logatcu (zapolje),racunu bo pa cca 25-28k.njegova folija ma doziulensko garancijo in je generalni uvoznik za to folijo.dec temni tud za aute k grejo na sever (nove), avstrija,nemcija.tako da...ce se bo se kdo odlocu dt sipe temnit,pa da mu ni predelc...mu ga svetujem.pa to je cena s paperji.