Vem, da hoces imeti vse postimano 100% in podobno ampak se zna to ful zavlect in podobno...
Povprasaj malo pri kaksnemu elektroniku-kaki firmi, ce bi ti zvezali.
Vem vem, kaj zelis povedat...
Hocem ti samo rect, da je bilo meni receno, da je trenutno to nemogoce...ker zaenkrat sploh ni teh racunalnikov in podobno-pravih. Ker tvoj-ce si ga dobil, je prakticno neuporaben. Verjetno pa oni tebi govorijo drugace,....verjetno pa imajo tudi oni zeljo to resit, ampak morajo vse to dobit.
Alonso napisal/-a:mogl bi tko zvezat da bi samo ledice svetle...tiste dnevne luči ne smejo svetit
mogl bi bit tko kot so aleenu zvezal...
jah nč, popravlat bojo mogl....sicer pa jutr pride tut odgovor renaulta glede na mojo pritožbo...me že prou zanima kaj so napisal
Ni napeljave...skoraj nemogoce...zato so ti verjetno amatersko kabel na kabel zvezali. Na roke.
A njemu pa dela ok? tko kot mora? se izklapljajo avtomatsko pa te fore?
blo je ponoči sem ga slikal, ko sem se vozil
sam z mobijem ponoči... pa še med vožnjo... mislim, da je temno moder... sem pa tud rumenga vidu pri nas je teh lepotcev kar nekaj
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Nos napisal/-a:blo je ponoči sem ga slikal, ko sem se vozil
sam z mobijem ponoči... pa še med vožnjo... mislim, da je temno moder... sem pa tud rumenga vidu pri nas je teh lepotcev kar nekaj
Potem tudi temu verjetn ne dela kokr bi moglo....ce si to ponoci videl, da so svetile.