XSENON
Luči in odsevniki na vozilu
60. člen
(1) Na vozilih v cestnem prometu smejo biti nameščene samo homologirane luči in odsevniki, predpisani s tem zakonom in podzakonskimi predpisi, izdanimi na njegovi podlagi.
(2) Vozniki motornih vozil in drugi udeleženci cestnega prometa smejo uporabljati predpisane luči le po določilih tega zakona.
(3) Z globo 120 eurov se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ravna v nasprotju z določbami tega člena.
>|SaŠo|<
(3) Z globo 120 eurov se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ravna v nasprotju z določbami tega člena.
>|SaŠo|<
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Glede na to da zakon pravi da je uporaba meglenk dovoljena le ko je vidljivost manjša od 50m (če se ne motim), potem mislim da se prižgane meglenke po dnevi lahko kaznuje.kmetek napisal/-a:Se pod to šteje tudi vožnja z meglenkami pri belem dnevu?sasojug napisal/-a:...
(2) Vozniki motornih vozil in drugi udeleženci cestnega prometa smejo uporabljati predpisane luči le po določilih tega zakona.
ja saj to ven da nimajo bi, lahko pa si narediš, glede na to da mas loceno kratko in dolgo, in glede na to da mas kratko ze xenon, si lahko umislis tudi dolgo xenon, o tem jaz razmišljam, da bi vrgo notri H1 xenon kit za dolgo luč, samo ne vem za kako ceno naj vzamem, pa ene pokrove moram nekje staknit za luči
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
sem ti napisal v prejšnji post pa sem potem zbrisal pred objavo in sicer je neumno dajati noter xenon za dolge luči razen če imaš lečo narejeno s plehom za BiXenon, in sicer je problem ker rabi xenon en čas da se zagreje in da sveti s polno svetilnostjo, torej to pomeni v praksi da dokler ne sveti tako kot bi moralo že moraš ti 3x ugasniti dolge luči in s tem samo uničuješ žarnico, polek tega pa blendanje ni mogoče, ker slej ko prej crkne balast, jaz osebno bi za tistih 50€ rajše kaj drugega kupil, pa še toti kitajski kiti so tak slabo nareti da vprašanje kak bi to vse skupaj svetlo, ti lahko slikam primerjavo med 3 D2R kitajskimi žarnicami in 3 D2R original žarniami, kakšna razlika je že v višini žarnice in razdalji "bunkice" od koder sveti, lahko celo dam eno kitajsko v luč in ti slikam v eni pa pustim original pa boš videl da originalna oddaja zelo lep snop, kot bi ga odrezal z nožem, medtem ko kitajska sveti v 3 pm.
jaz sem ti svetoval, ti pa naredi kakor hočeš
jaz sem ti svetoval, ti pa naredi kakor hočeš
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
ja to se vse strinjam kaj si povedo, da bi vsaj dobo kje za probat, da bi vido kako dela, če sploh dela to, ki meni ko mam kratko D2S in dolgo navadno H1 to zgleda prav glupo, ki meni ko svetijo dolge mi gorijo tudi kratke, in pol so kratke xenon dolga pa je navadna rumeni, zaradi tega bi dal tudi dolge xenon, saj pravim če bi mel moznost da bi kje dobil samo za probat da se pol odločim ja ali ne kupit, tnx za info Rob
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
se ti ne splača niti probavat, ker sem ti to napisal na podlagi lastnih izkušenj in sicer z motorja, rajše si kupi sixpack pa uživaj na soncu dokler je še toplo, škoda cajta avto razkopavat pa menjavat luči, boš največ dosego z menjavo žarnic, daj plave noter pa bo bolj plavo
btw meni je drugače Tim ime
ni problema, ti kr vprašaj, mama jaz pa AlyH24 že skoraj 99% Lagune v nulo naštudirane
btw meni je drugače Tim ime
ni problema, ti kr vprašaj, mama jaz pa AlyH24 že skoraj 99% Lagune v nulo naštudirane
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...