Seveda take GO5P0DskeDrejchi napisal/-a:Jp. So lepe, a?
Avantime 3.0 V6 Privilege
Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
Avto pripravljen na road trip...

zamenjano zavorno olje in olje za servo... Zavornega dobil na netu za 13€ kantica, olje za servo je pa s strani Renaulta priporočeno, dobil na mimovrste zadnji dve kantici za 12€. Stara zaloga... sedaj imajo že novo in je toliko zgolj ena kantica.
Servisna navodila pišejo, da gre not 1,1l. Spravil not le 0,8l ...đabe kupil dve, ena bi bla dost

zamenjano zavorno olje in olje za servo... Zavornega dobil na netu za 13€ kantica, olje za servo je pa s strani Renaulta priporočeno, dobil na mimovrste zadnji dve kantici za 12€. Stara zaloga... sedaj imajo že novo in je toliko zgolj ena kantica.
Servisna navodila pišejo, da gre not 1,1l. Spravil not le 0,8l ...đabe kupil dve, ena bi bla dost

Kak roadtrip? A je kaj organizirano ali greš ti kam sam? 
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
Greva s šusom v dolomite...
Sprva je bil plan Nurburgring, pa so najprej soudeluženci odpadl, nato se je pa še DTM zgodil, oz. se bo zgodil in je gor vse zabezecano. Tako so dolomiti plan B
Sprva je bil plan Nurburgring, pa so najprej soudeluženci odpadl, nato se je pa še DTM zgodil, oz. se bo zgodil in je gor vse zabezecano. Tako so dolomiti plan B

super
si špa velik krat zmontiru blow off 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
Kje je tipka za lajkat video

Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
Če pa vsak teden nekaj urejaš in šraufaš 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Od takega se splača kupit avto.drhouse napisal/-a:Če pa vsak teden nekaj urejaš in šraufaš
Sem fotke nabil zgoraj pod video, če koga zanima... Večina jih je pač takšnih kakršne sva s fotkičen naredila, pri eni sem se neki igral v Aperture, sam itak nč ne znam, tko da...
Aja, to pišem zato, k ma vse moje fotke tut šus in k on zalaufa photoshop bo itak vesoljska ladja vn padla...
Aja, to pišem zato, k ma vse moje fotke tut šus in k on zalaufa photoshop bo itak vesoljska ladja vn padla...

kul izlet in slike
a unmu modelu je pa ceste zmankal?
koliko km sta prevozila?
a unmu modelu je pa ceste zmankal?
koliko km sta prevozila?
mislim da boš razočaran 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
1200 kilometrov pri povprečni porabi 9,1l
Je pa zanimivo, da po posebej adrenalinskem ganjanju proti Davosu in naslednji dan čez Avstrijo, sem mislil, da mi bo avto razpadel, vse plastike so ropotale, volan je škripal, polosovine in ležaje amortizerjev se je slišalo... Potem smo se pa umirili in preostanek poti (avtocesto) prevozili lepo zmerno in začuda v Ljubljani se ni več slišalo ničesar, še več... sedaj se zavoljo vremena že cel teden vozim z avtom v službo in vozi se lepše, kot kadarkoli prej. Podvozje se mi sploh ne zdi več trdo, tako lepo in tiho požira grbine.
Zgleda se je vse malce uležalo... al se je pa oddahnil in sprostil
Je pa zanimivo, da po posebej adrenalinskem ganjanju proti Davosu in naslednji dan čez Avstrijo, sem mislil, da mi bo avto razpadel, vse plastike so ropotale, volan je škripal, polosovine in ležaje amortizerjev se je slišalo... Potem smo se pa umirili in preostanek poti (avtocesto) prevozili lepo zmerno in začuda v Ljubljani se ni več slišalo ničesar, še več... sedaj se zavoljo vremena že cel teden vozim z avtom v službo in vozi se lepše, kot kadarkoli prej. Podvozje se mi sploh ne zdi več trdo, tako lepo in tiho požira grbine.
Zgleda se je vse malce uležalo... al se je pa oddahnil in sprostil