2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)

Novice iz sveta Renault
Odgovori
trance0
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a trance0 »

Sej je lep avto, samo smesno se mi zdi, da bodo prvi mesec ali dva prodajali GT verzije z navadnimi 16v masinami. Mislim, fensi sirok kromiran auspuff, masinca pa s 75 KM. :roll: Lahko bi ze od zacetka prodajali pravi GT ne samo opremo brez ustreznega motorja. Se en strel v temo s strani Renaulta. :lol:
Don`t worry, be happy:)
ceps
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a ceps »

meni se to zdi tud cudno oz. nerodno od renaulta da bo 1,2TCE pa 1,5DCI, prisla na trg z zakasnitvijo 1-2 ,meseca!! pa niso sami rekli da nameravajo prodat najvec DIZLOV pol pa GT-jev!!

P.S.
a vsi novinarji se bodo vozli na predstavitvi vecinoma v GTjih in to z 1,2 TCE motorjem!!!

joooj renault ne ga srat s takimi
TWINGO RULES :)
Slika
trance0

Ne vem kaj so pri Renaultu rekli, samo v realnosti bodo prodali najvec bencinarjev z navadno 1.2 masino.
Uporabniški avatar
Slicker

Odgovor Napisal/-a Slicker »

dns sm vozu 1.2 turbo in avto potegne da verjet ne mores. zelo sem biu pozitivno presenecen. samo se zanima me kako se bo v ovinkih obnesu. k glede na obliko (visok in ozek) mislm da kasnega dobrega handlinga ne bo meu.
Uporabniški avatar
MihaR
Kraj: somewhere inside R28...

Odgovor Napisal/-a MihaR »

Slicker napisal/-a:dns sm vozu 1.2 turbo in avto potegne da verjet ne mores. zelo sem biu pozitivno presenecen. samo se zanima me kako se bo v ovinkih obnesu. k glede na obliko (visok in ozek) mislm da kasnega dobrega handlinga ne bo meu.
Boljsga kot si mislis :wink: Preverjeno 8)
Slika
Uporabniški avatar
Slicker

verjamem ce pravis da si sprobau. z dobrimi fedri in amortizerji bi biu to hud dirkalnik. samo lep mi pa ni.
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Slicker napisal/-a:samo lep mi pa ni.
Brez zamere, samo koga briga :roll: ...

Lp
Uporabniški avatar
Slicker

ni zamere, zakaj? pac sm samo povedal svoje mnenje. enim je vsec, drugim ne. tko kt je men recimo golf neznansko vsec pa je za nekoga grd. jebiga, ljudje smo si razlicni.
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Slicker napisal/-a:ni zamere, zakaj?
Saj ves kak zna bit folk na forumih :roll: ... Men ze sama logika pravi, da tako produktiven in popularen avto ne more in ne sme bit grd. Zaupam Renaultu in verjamem da bo v zivo cisto sexy, sploh kak spuscen in to 8) . Dokler pa ga ne vidim, ne bom nic rekel :wink: . Sicer se je pa itak treba na vse privadit.

Lp
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

Fuego 85 napisal/-a:
Slicker napisal/-a:ni zamere, zakaj?
Saj ves kak zna bit folk na forumih :roll: ... Men ze sama logika pravi, da tako produktiven in popularen avto ne more in ne sme bit grd. Zaupam Renaultu in verjamem da bo v zivo cisto sexy, sploh kak spuscen in to 8) . Dokler pa ga ne vidim, ne bom nic rekel :wink: . Sicer se je pa itak treba na vse privadit.

Lp
se cist ne strinjam..se kako hitr je lah grd. se pa strinjam s tem, da naj nebi smel bit grd
trance0

Tisti, ki ste ga ze imeli moznost pogledat, povohat in potipat od znotraj, kaksna je kvaliteta materialov v kabini GT razlicice?
Uporabniški avatar
Slicker

v primerjavi z navadnim precej boljse. plastika deluje "masivno", ne deluje ceneno. pa armaturka je tut lepa. men je notr vsec.
trance0

Pa je soft al hard touch plastika?
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Odvisno kak jo primes, ce jo soft primes je soft touch, ce pa hard pa hard touch :a2_torta :a2_grinn
trance0

Let me rephrase the question then. Ali je armatura iz mehkega ali trdega materiala? :lol:
Odgovori