Tam okoli 50k, v tujini. To je namenjeno samo za turbo motorje ja:).
Samo meni osebno ni prevec vsec na dizelskih, ker traktor pa tisti psst ne pase ravno skupaj .Vedar se ga vseno nebi branil
d_leonit: tnx za link, na tej strani sem sicer ze bil, samo nism vidu filmcka...
Predvcerajsnjim se je avto po 4 mesecih spet preobul in sicer v eno colo vecje in en centimeter sirse copatke , slika je samo za pokusino , boljsa pride kmalu:
legionar napisal/-a:zgledajo kot tomasonke 17" kot ma vepar, mogoce se pa motim
...kot jih JE MEL vepar...
Pa hvala za pohvale, men so noro hude, ze takoj ko sem jih videl na njegovem avtu so se mi dopadle, samo resit je treba problem z rajsanjem zadaj, ker sem na poti iz NM skor celo gumo oluscu (dimenzije se ne vidi vec ) - razlog: zamaknjena prema (na eni strani je guma 2cm bolj noter, na drugi pa tocno poravnana z bokom. Zdej bom povalcku pa razsiru al karkoli ze, pa na drugo stran (kjer je bolj noter) 2cm distancnik dal. upam da bo pol uredu.
Duli napisal/-a:Kako mas lahko tako zamaknjeno premo???
Nimam pojma
@james: ...ko bo lepse vreme
dans sem tut klicu a3m za sirjenje. model je reku da pride 10k/par, kar se mi ne zdi tok drago, razsirjen je do 3cm(mensezdi da po blatniku 3cm?), edini problem je pa, da se majstr k to dela vrne sele 21-ga, tko da bo treba do takrat najverjetneje zimske gor dat, ker drugace mi bo pojedl celo gumo