skopusnik napisal/-a:Temu avtofokusu ne verjamem ČIST NIČ. Ker čist vedno sam neke photoshope objavljajo brez vezne. Vsazga k najdejo je notr. Kr neki
jp jp
pr njih majo novega golf 7 prikazanega čeprav je 6 šele zunaj prišel (sam primer sm dau da ne bo kdo skoču iz sedeža). papki v glavnem. pa ne pozabimo da so kar se tiče objav novosti kaka dva meseca za avto magazinom kaj šele za ostalim svetom.
Golf 7 pride že letos Imajo pa res ponavadi neumne PSe .
Boljša slika Cliota od spredaj:
Tisto kar se blešči izgledajo kot ledice ,ali pa je maska lakirana ali pa kromirana
izgleda da bo oblikovanje vrat res takšno kot pri meganu ... upam da je spodaj pod folijo še podloženo, da bi zamaskirali linijo, ker mi ni všeč kako ma megane rešen to.
Samo to je verjetno spet "top of the line", navadni bodo pa verjetno malj bolj "bogi". Drgač pa tko kot vsak Clio do zdej, navadit se ga je treba pa je.
No ja kot je že @kmetek povedu to je spet una TOP verzija z vso opremo, uni bodo pa oskubleni , vsaj luči bo mogli met že usi take men se te leče že od nekdaj najbolj dopadejo
Mi je pa seveda ušeč
Ja po obliki me spominja na golfa. Pa tudi po velikosti nič kaj ne zaostaja za njim po slikah sodeč. Saj ko ga bom videl v živo bo verjetno dosti bolje zgledal kot zgleda sedaj.
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
To je pa Megane, ko na hitro pogledaš. Od zadi pa ko ena alfa 146
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car