felge - nasvet
moj ma spredaj ina zadaj diske. Ker ima ESP. in računam, da ne bo nikakršnih problemov glede zavor, sicer pa na A3M so rekli, da mi lahko to oni uredijo, če bo kaj komplikacij, mogoče bom nižal avto pa vse komplet gume, felge in fedre homologiram, ker bodo računi in TUW s strani A3M-a....predpostavlam, da bo šlo ko po maslu.
sej ve
, sam je naletu na diplodocus-a k mi je joku in gnojil.
http://en.wikipedia.org/wiki/Diplodocus

PS: še......, še mal, pa bo 15.3.
http://en.wikipedia.org/wiki/Diplodocus
PS: še......, še mal, pa bo 15.3.
- Pocket_Rocket
- Kraj: GO-LJ
- Pocket_Rocket
Žal sem šele sedaj prebral. Res je Clio III (za Ph.1 sem 100%) obstaja z več blatniki. Sam imam model Exception2 in ima širše kot Expression. Pol obstajajo pa še od RSa. Ne me pa vprašat kolk so širši in kolk širše gume grejo lahko spodej.dci napisal/-a:schik, to vem da je razlika v opremi, sm c.o.b. je napisal...
...Clia III z ozkimi blatniki, torej ne Dynamique in podobno ampak nižje opreme.
c.o.b. - kaj mislš sploh vprašat, a nimajo vsi enake? razen RS....?
PS: felge TN1 16x7.0 4x100 so kuplene + KUMHO !![]()
Open važno da so use cifre: ET, colaža, širina platišča pa dimenzija gume, enake, imena pa ferme pa niso važneclio open napisal/-a:O.K., torej, js naprintam tega, ki ima isti ET in colažo ter ML (ka te to zadnje sploh je)? In bodo vpisal dimenzijo, čeprav ne bo TÜV za dotično (Canasta) platišče?IcEm4n napisal/-a:clio open, še enkrat si preberi moj post na prejšnji strani, natančneje tisto, kar sem citiral. Tam sta napisana 2 načina, kako homologirat originalna platišča + gume.
Sej, če drugače ne bo šlo, si bom sposodil od nekoga 16" s to dimenzijo. Samo, tisti, ki me poznajo, vedo da nardim stvar tko, k se v njo zapičm

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
Tako, kot je jero_13 pred mano napisal.
Bo pa verjetno problem pri ET-ju, ki je pri originalnih platiščih drugačen kot pri aftermarket feltnah - vsaj jst sm tako opazu za svojo znamko avta, pri Renaultu ne vem, kako je pri originalnih platiščih.
Se pa ne bi čudil, če bi teb un pametnjakovič na LPP-ju drugače zatrjeval.
Bo pa verjetno problem pri ET-ju, ki je pri originalnih platiščih drugačen kot pri aftermarket feltnah - vsaj jst sm tako opazu za svojo znamko avta, pri Renaultu ne vem, kako je pri originalnih platiščih.
Se pa ne bi čudil, če bi teb un pametnjakovič na LPP-ju drugače zatrjeval.
- Pocket_Rocket
Malo sem tuhtal, čisto možno je pa da ima avtomobil ki ima serijsko gor 16", upasane širše blatnike in nima veze nivo opreme...Pocket_Rocket napisal/-a:Žal sem šele sedaj prebral. Res je Clio III (za Ph.1 sem 100%) obstaja z več blatniki. Sam imam model Exception2 in ima širše kot Expression. Pol obstajajo pa še od RSa. Ne me pa vprašat kolk so širši in kolk širše gume grejo lahko spodej.dci napisal/-a:schik, to vem da je razlika v opremi, sm c.o.b. je napisal...
...Clia III z ozkimi blatniki, torej ne Dynamique in podobno ampak nižje opreme.
c.o.b. - kaj mislš sploh vprašat, a nimajo vsi enake? razen RS....?
PS: felge TN1 16x7.0 4x100 so kuplene + KUMHO !![]()