Spet nekaj novega..je ze cas da menjam predpraznike, gumjasti grejo v garazo in pridejo tekstilni vzel sem jih v stajerskem avtodomu, sem se mimo peljal pa sem skoco pogledat..12eur mislim da ni veliko
Sam so pa lepi sploh pa ugodni... men grejo uni gumjasti tud na zivce.. to je vedno prvo ki zamenjam na avtu
A si vse 4 dubu al sam 2
Pa kei ves kok so cene za druge Renoje... jst bi tud zamenju
Dobil sem vse 4 ..men so ze tudi sli gumjasti na zivce..za cene za druge avte pa nevem..nisem vprasal..sej verjetno nemore bit veliko drazje kot pa tile moji..ce so sploh drazji ..malo povprasaj okoli..
Pa tud jaz sem mislo da bo zdaj neka zasoljena cena ker sem pac na stajerskem avtodomu ..mislim da je za cliota enaka cena..no samo da sem gumjaste dal ven kr rahlo grdo zgledajo ..
gasi napisal/-a:Spet nekaj novega..je ze cas da menjam predpraznike, gumjasti grejo v garazo in pridejo tekstilni vzel sem jih v stajerskem avtodomu, sem se mimo peljal pa sem skoco pogledat..12eur mislim da ni veliko
Ka gres ti slucajn na WBT? Da bi se men ene take kupil pa ti pol gorih dam denar?
Ne na WBT pa ne grem..mam cudn urnik za delo ..no ce se jih pri vas ne da dobit, pa jih lahko komot grem jaz pogledat ce jih se majo tukaj jih kupim pa posljem po posti ..no ce hoces..
Da prilepim kako slikico od trenutnega stanja avta..v zadnjem času se ni nič kaj delalo, kot pa samo vozlo ..danes pa sem opazil, tri kapljice olja pod avtom? ..sem pogledal od spodaj in je malo mastno, zdaj pa nevem od kod bi lahko bilo to? ..
Zgleda da nekje pušča. Redno kontroliraj nivo olja in preveri če je dobro zaprt pokrovček za točenje olja ali pa šipka za kontrolo nivoja olja.
Drugače bo pa verjetno potrebna menjava tesnila na pokrovu ventilov ali na glavi.
Sej to je videt kje pušča. Če je pa vse preveč umazano pa očisti in redno glej kje pride olje ven.
ponavad majstri ki menjajo olje dajo bakreno podložko na karterju staro nazaj čeprav stane 0.1€ in tam zna najprej pricurljat, nato kak pokrov ventilov.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99