Potem pa najbolje da kupiš nov termostat in ga zamenjaš ter dobro prezračiš. Čeprav sem imel že primer ko ni bilo dobro prezračeno in je počel točno tako kot tebi dela.Marsek napisal/-a:Jah, ni glih ganz novSpula napisal/-a: Še enkrat prezrači sistem, lahko pa da termostat šteka, samo praviš da je novkolega mi ga je zamenjal za 10 ojrov... lahko da je tisti tud bil za nič, al pa da je moj prejšnji še bil delujoč. Vglavnem, tudi po zamenjavi termostata, je zadeva bila ista. V mestu kuha, na odprtem pa je kul (dobesedno)
Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
RenaultSport
Ja, imaš 2 "ventilčka" ponavadi je eden na prirobnici pri glavi eden pa na cevi, ki gre v kabino.Marsek napisal/-a:Kak se pa to prezrači? Misliš tisto einliftanje?
RenaultSport
Ok, zdaj je zadnja diagnoza da okrog termo stikala neka vezava ni vredi speljana, pravi mehanik, in da je treba k avtoelektričarju it. Je kdo, ali pozna kdo, kakega vredu električarja v podravju?
Laguna 1,9 dTi
Kratka vprašanja
Prosim za nasvet, kaj naj storim?
Avto po vžigu mrzlega motorja dela takole (motor težko teče kot na posnetku cca po 1 min).
http://www.youtube.com/watch?v=l35PeFwpvGw" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaj je narobe?
Gre za Clio II 1.2 16V kot na sliki.
Avto po vžigu mrzlega motorja dela takole (motor težko teče kot na posnetku cca po 1 min).
http://www.youtube.com/watch?v=l35PeFwpvGw" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaj je narobe?
Pozdravljeni
Volan na avtomobilu mi začne trositi pri hitrosti okoli 100km/h do 130km/h. V čem bi bila tukaj težava ? Do 100km/h in potem nad 130km/h pa je vse dobro.
Lp in hvala.
Volan na avtomobilu mi začne trositi pri hitrosti okoli 100km/h do 130km/h. V čem bi bila tukaj težava ? Do 100km/h in potem nad 130km/h pa je vse dobro.
Lp in hvala.
Koliko so pa stare gume? Mogoče so že bulaste in pridejo v tako resonanco pri tej hitrosti.
tako je meni delal ko je bila vžigalna tuljava fučClio2006 napisal/-a:Prosim za nasvet, kaj naj storim?
Kaj je narobe?
x2R5 napisal/-a:tako je meni delal ko je bila vžigalna tuljava fučClio2006 napisal/-a:Prosim za nasvet, kaj naj storim?
Kaj je narobe?
Če ti pa samo trese med vožnjo pa verjetno gume.
RenaultSport
Ni nujno, lahko pride pri visji hitrosti iz resonance in ne trese vec.Marsek napisal/-a:Sam, če bi ble gume, bi nad 130 kmh še bolj treslo, a ne?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Kdo ve, kako se odstranijo letvice na vratih pri Cliu oz Thalii od 98 naprej? So samo plasticni cepi? Zakaj to rabim, objavim jutri v moji temi o Laguni 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Spet rabim nasvet, rakom je šla živžgat desna ksenon žarnica (megane II) če prav vem, ker imam lečo moram nabavit ksenon žarnico tipa D2S, pa me sedaj zanima katere temperature ksenon mi priporočate, sedaj mislim da imam BARVO 8000K in mi sveti zelo modro, po temni predvsem mokri cesti ponoči niso dobre za vožnjo, saj se mi zdi da ne svetijo tako dobro, medtem ko je sneg oz bela cesta ali okolje pa svetijo nenormalno hudo. Rad bi bolj belo oz belo rumeno svetlobo, da bi dobro osvetlilo tudi mokro cesto, pa me zanima katere barve ksenon naj vzamem, sem slišal da so 4300K in 6000K zelo vredu, pa me zanima vaše mnenje, katero izmed teh dveh mi priporočate.
Clio open, če mogoče veš kje je ta trgovec oz. firma? namreč na Bolhi ne najdem kakšnega konkretnega prodajalca. Kako pa je npr. z takimi žarnicami: http://www.superstrela.com/druga-katego ... 2-24v.html" onclick="window.open(this.href);return false;
So npr. vredu glede svetilnosti oz. mi ne bo hudega če mi ta za 10€ crkne v enem letu, se bom bolj sekiral če mi crkne v enem letu žarnica za 50€
So npr. vredu glede svetilnosti oz. mi ne bo hudega če mi ta za 10€ crkne v enem letu, se bom bolj sekiral če mi crkne v enem letu žarnica za 50€
Hmm, očitno je še balast :S Mogoče kdo ve, ali lahko kupim kar navadne žaromete in jih priklopim na prvotni konektor? namreč ne mislim se zafkravat s tem ksenonom.