Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
Re: Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 ( maracanke prewiev)
saj,o lih taki barvi sem razmišljal 
Kaj lahko še meni odgovoriš
Please 
- R19-racing
- Kraj: koper
motor je 1.8i 110 km malo predelan dobr gre za teh 110 km z mojo 19tko sm drzal seat ibizo sport 1.9tdi 130 km,slike pa mas na zacetku teme malo preglej so use slike zraven in opisi drugo ti nebi vedel povedat
upam da ne smetim teme...
.
Zadnjič spremenil thewizard, dne 10 Maj 2012, 13:46, skupaj popravljeno 1 krat.
thewizard napisal/-a:Ej, stari, tvoj klijaš je res p0rn, a nism bral vseh postov, pa me par stvari zanima, prvo, kaj je to zaen motor in koliko KM ima, pa če maš še kakšno slikco, kakšen je bil na začetku in nekaj sem bral, di si prej imel modrega clia, kaj imaš kakšno slikco tudi od njega, ter tam pri weinberg tour sem videl, da maš neko kot francosko tabliko za šipo, kje si jo dobil? Drgač pa želim še več uspešnih predelav in upam, da bo čim manj ponavljanja tistega sranja, ki se je zgodilo maja 2010 s copsi LP
thewizard
Wizard,več slik maš na mojem fb profilu, glede policajev ne skrbi,so me večkrat že ustavli pogledali papirje in ni bilo problema, vse je legalno tako da ni panike.
motor pa je F3P 1.8 8v 109KM,včasih sem mel malo kao izboljšano glavo motorja,ampak sem lani poleti dal nazaj serijsko gor ker sem s predelano izgubil dosti navora.Če nimam pojma kako in kaj je bilo enostavno škoda časa in denarja da sem sploh to delal. Kantica je res lahka ta motor pa je za cruisanje pa za ovinkanje več kot zadost dober, pa še dost vzdržljivejši je od 16v motorjev. če še te pa kaj zanima pa kar vprašaj. Odpisovat pa nekaj ravno ne folgam ker ogromno delam....
Kdo pa si ti, da na fb-ju pogledam?
Andrej Škamlec.
pa to je forum ne neki msn ali fb chat tako da piši v en post, ga lahko editiraš
pa to je forum ne neki msn ali fb chat tako da piši v en post, ga lahko editiraš
Evo grem gledat, sej sem gledal tam ko si pasal iz weinberg po skamlec, pa ni blo, zdej vidm da je tiskarski škrat. 
EDIT: SEm gledal pod temi imenom pa ni nič

EDIT: SEm gledal pod temi imenom pa ni nič
Andrej RSi Škamlecthewizard napisal/-a:Evo grem gledat, sej sem gledal tam ko si pasal iz weinberg po skamlec, pa ni blo, zdej vidm da je tiskarski škrat.
EDIT: SEm gledal pod temi imenom pa ni nič![]()
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
joj oprosti wizzard 
evo ena zimska

zaj ko je sneg se ga nič ne vozi razn kaj se ga premakne po dvorišču ko se sneg čisti in pa vsakodnevno laufa nekje pol ure.
evo ena zimska

zaj ko je sneg se ga nič ne vozi razn kaj se ga premakne po dvorišču ko se sneg čisti in pa vsakodnevno laufa nekje pol ure.
ni za kaj
grem gledat, upam da dela 
EDIT:
http://shrani.si/f/1N/Oh/Ljh1FSB/brez-naslovarrr.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT:
http://shrani.si/f/1N/Oh/Ljh1FSB/brez-naslovarrr.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Al pa če napišeš v google, sej mnde še ni med izbrisanimi 
Noro lepe bodo 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.