Renault Dialogys
evo jst sm tega 2006 instaliral brez problema in dela cist normalno ... zdej pa me neki zanima
... butasto vprasanje, ampak kje dobim vse podatke o mojmu avtu? a preko st. sasije ti avtomatsko napises vse???
Al pa ce mi nekdo pove kater tip vozila mors oznact, ce je avto renault clio 1.4 rt letnik 94??? tip vozila naj bi bil pa iz 4ih znakov...
Al pa ce mi nekdo pove kater tip vozila mors oznact, ce je avto renault clio 1.4 rt letnik 94??? tip vozila naj bi bil pa iz 4ih znakov...
Lp RoZleht
ja... ampak ali se da po prometni ugotoviti proizvodno stevilko vozila. Namrec Dialogys mi pod meganeII vrze kup razlicic in potem na slepo isces katera ne jabolj potobna vozilu, ki si ga lastis.urosr napisal/-a:Tam dej PR gumb stisn, pa izberes model in vse!
lp
J
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
a ma kdo une stare verzije dialogysa z dvema cdjema? na muli kot renault-dlg (1 of 2) in renault-dlg (2 of 2).
tist mi je vcasih delal, ko je pa disk crknu je šlo vse k vragu, kopije programa nimam, prvi cd mi je dol uspešn potrgnal z mule, drugega pa noce, ni sourcov.
bi kdo lahk to na kak server uploadu?
tist mi je vcasih delal, ko je pa disk crknu je šlo vse k vragu, kopije programa nimam, prvi cd mi je dol uspešn potrgnal z mule, drugega pa noce, ni sourcov.
bi kdo lahk to na kak server uploadu?
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v