Clio by B-Stard
Sel avto pa-pa, natancneje v LJ (kolega sel v stroske
)... B-Stard Kako se kej drzis, je ze prsl za tabo?
No drgac pa avto je res tak kot je treba...masinca tip top, zunanjost in notranjost tud... novi lastnik izredno zadovoljen
Ce vas zanimajo vozne lastnosti... so presenetljivo vredu, ne glede na 17" feltne in 205 gume avto stegne zlo dobr pa ovinkov se drzi tko kot je treba. Skratka za neko sportno voznjo je se vedno idealen, ni okoren ali kej podobnega. Edin motec faktor je mogoce to, da gume mal podrajsajo po kolotekih ce zamotas volan do konca..ampak to se bo postimal
Zdej bodo tko al pa tko sle feltne dol in druge gor za cez zimo.
Morm se poudart, da feltne v zivo ne zgledajo tok velke kot so na sliki (ne me narobe razumet, so se vedno velike:)), ker prej so se mi zdele prevelke (mislm da nism edini)...dejansko pa res ni take panike no...
to je to zaenkat, sicer pa se itq vidmo na kaksnem lokalcu ane (predvsem LJ)
lp Xi
No drgac pa avto je res tak kot je treba...masinca tip top, zunanjost in notranjost tud... novi lastnik izredno zadovoljen
Ce vas zanimajo vozne lastnosti... so presenetljivo vredu, ne glede na 17" feltne in 205 gume avto stegne zlo dobr pa ovinkov se drzi tko kot je treba. Skratka za neko sportno voznjo je se vedno idealen, ni okoren ali kej podobnega. Edin motec faktor je mogoce to, da gume mal podrajsajo po kolotekih ce zamotas volan do konca..ampak to se bo postimal
Zdej bodo tko al pa tko sle feltne dol in druge gor za cez zimo.
Morm se poudart, da feltne v zivo ne zgledajo tok velke kot so na sliki (ne me narobe razumet, so se vedno velike:)), ker prej so se mi zdele prevelke (mislm da nism edini)...dejansko pa res ni take panike no...
to je to zaenkat, sicer pa se itq vidmo na kaksnem lokalcu ane (predvsem LJ)
lp Xi
ne hiti počasi....
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
ker je ta tema od bivsega lastnika,menim da bi bil zaklep na mestu
novega lastnika pa vabim,da naredi novo temo in predstavi svojega cliota
novega lastnika pa vabim,da naredi novo temo in predstavi svojega cliota
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi