tehta pa okrog 1200kg
do 160km/h bi imel probleme, potem pa mora it 21ka naprej
bomo stestirali
se malo stevilk: 21T VS RS
box sem naredil po tem nacrtu

poganja ga Ground zero gzta4000t (4 kanalni, 4x 75 RMS-a oz. 2x 200)

da ne bodo od zeje pocrkali te tvoji konji, ko nic ne pijejokillah bee napisal/-a:Heheteso napisal/-a:al to tud fejst greimmortal napisal/-a:![]()
. Kr huda poraba.
pa za te konje je cist normalna poraba.
pri meni ne
. beri 8-9 litrckov
pri meni gre trenutna za salo cez 30l, samo gas stisnemJa itak da tako porabo dosezes tudi s svohejsimi avti. Ampak taka poraba je trenutna ne pa povprecna. Saj ne mislim da je katastrofalna, ampak zame je prehuda. Rolling Eyes Studentski zep.
novejsi kot je, bolj crkavaAmpak sej vsi tle vemo kok radi crkujejo tej nasi Renaulti, vsaj za svojega vem da rad

sem redno spremljal ta forum ze preden sem avto kupil
jaz pa samo razsute videvamSmesne so te trditve v teh oglasih na avto.net, v stilu "samo 5 takih v Sloveniji" Jaz vem za 7 turbic (fuc in delujocih), pa ziher jih je se.
Celo dve sta? Se mi zdi da so bolj redki kot turbo. V Franciji jih je polno, se TXEji, pa 4vratni TXi,... TXi Quadra je pa sploh najredkejsi 21 oz. renault nasploh. Ga uradno sploh ni. Se superproduction-ov je vec.jurvesen napisal/-a:Mene pa zanima kolk txi- jev kej vozi po nasih cestah, ce je ze samo turbacic tako malo?Jst vem samo za dve

nic niso prestari, kar lepo imajo obvolanske komande in to ze od samega zacetka ('87), boljse verzije serijskoRaptor napisal/-a:Hm, original radiji od 21 so dalec prestari da bi imeli kaj takega. Ce se ISO konektorja nimajo