R4 GTL l.90 by drhouse - končno spet med Katrcami!
Spet pozen odgovor 
Zdej verjamem, da se jih dobi. Kupovati motor pa imam plan šele čez kakšni 2 leti, prej se mi zdi brezveze, da mi gnije v garaži, pa še toliko drugih stvari me čaka prej, tako finančno, kot časovno.
Za takrat me skrbi, da motorjev ne bo več :S
Zdej verjamem, da se jih dobi. Kupovati motor pa imam plan šele čez kakšni 2 leti, prej se mi zdi brezveze, da mi gnije v garaži, pa še toliko drugih stvari me čaka prej, tako finančno, kot časovno.
Za takrat me skrbi, da motorjev ne bo več :S
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Točno taka, mogoče brez "4" nalepke, širše gume, feltne noter rumene in z odbijači

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
No, odgovori, ki sem jih hotel slišat 
Jst sem vsak dan od 7.45 do vsaj 16.00 v LJ, sem z veseljem za kavico in debato
Da se malo pogovorimo in, da končno spet vidim tvojo raketo (po vsaj 6ih letih
)
Jst sem vsak dan od 7.45 do vsaj 16.00 v LJ, sem z veseljem za kavico in debato
Da se malo pogovorimo in, da končno spet vidim tvojo raketo (po vsaj 6ih letih
Odlično, najlepša hvala!
@Orange: kako si časovno v četrtek po 13h? Imam obisk na Kliničnem pa bi se lahko potem končno srečali?
@Orange: kako si časovno v četrtek po 13h? Imam obisk na Kliničnem pa bi se lahko potem končno srečali?
Mal obujam temo po dolgem času.
Najprej en pozdrav Orange-u in čestitke za začetek oz zdaj že potek prenove.
Doma smo naredili malo reorganizacije družinskih članov
Očim naj bi v kratkem spraznil nekoč že omenjeno garažo za traktor (en kup svinjarije noter) in pobral svoje stvari, kar pomeni, da bo Gordon mogoče že do konca meseca pod streho in pripravljen na začetek del
Ker pa je z očimom odšla tudi večina orodja, iščem vse "best buy" in "price/performance" variante. Ok, imam 20 natičnih ključev in skoraj kompletno garnituro gedorov
No, šalo na stran... najprej bom pobral dol vse uporabne in dobre stvari ter jih spravil, potem pa naprej. Po finančnih in časovnih zmožnostih.
Tepem se po glavi, da sem Shift-a šel prodajat
Najprej en pozdrav Orange-u in čestitke za začetek oz zdaj že potek prenove.
Doma smo naredili malo reorganizacije družinskih članov
Ker pa je z očimom odšla tudi večina orodja, iščem vse "best buy" in "price/performance" variante. Ok, imam 20 natičnih ključev in skoraj kompletno garnituro gedorov
No, šalo na stran... najprej bom pobral dol vse uporabne in dobre stvari ter jih spravil, potem pa naprej. Po finančnih in časovnih zmožnostih.
Tepem se po glavi, da sem Shift-a šel prodajat
V petek greva z lubiko na Kras in bom poslikal zdajšnje stanje in potem naprej.. Da mal predstavim kako pa kaj.
Zdaj, ko je sonček, bo počasi čas, da se kaj dobiva. Sploh, ko bo tvoja zrihtana. Barva mi je bila vedno všeč
Kako pa bo pri tebi glede motorja?
Zdaj, ko je sonček, bo počasi čas, da se kaj dobiva. Sploh, ko bo tvoja zrihtana. Barva mi je bila vedno všeč
Kako pa bo pri tebi glede motorja?
Nekaj novičk: garaža se čisti, orodje se počasi nabavlja.. Mogoče pa bomo počasi kaj začeli s šraufanjem
K hiši pa smo pripeljali še eno štirikolesno zadevo, slike sledijo v novi temi
K hiši pa smo pripeljali še eno štirikolesno zadevo, slike sledijo v novi temi