Megane Coupe1 3.0 V6-turbo ( nove fotke str. 14 )
-
modriDIRKAC
no predragi farani in faranke....ker sem se ga včeri zelo napil danes ne morem nč delat na meganu zato sem se odloču da mal obnovim temo....
torej avto je bil ze na cesti in je prestal prve teste zdsaj pa sledi še finiš in malo lepotnih dodelav
evo še mal fotk
vezava glavnega konektorja....a se kdo kej znajde

jz tud ne zato mamo pa strokovno literaturo neprecenljivo

še mal žlebov

wastegate ventil

pa še mal povojčkov da ne bo vroče pod havbo

izdelava avspuha gibliva cev od tovornjaka

pa sredinski lonec fi cevi je 76 mm če kdo vpraša

pa lepo do zadnjega lonca

dawn pipe

pa še sesalni sistem preklemansko drage cevi

tkole nekak sem zbasu skupi

no pa še končna podoba

no toliko za enkrat
trenutno je motor zunaj avta po kosih ker....
moram vgradit dvojna tesnila pod glave da bo kompresija iz 10.5 prešla na 9.3 : 1 zamenjat jermen in napenjalce nadomestit sklopko s 6-peresno menjalnik pa je dobil drobovje od 2.2 dci lagune tako da bo na 7000 obratih hitrost v 5 prestavi 298 km/h pri 100 km/h pa bo samo 2300 obratov...
torej avto je bil ze na cesti in je prestal prve teste zdsaj pa sledi še finiš in malo lepotnih dodelav
evo še mal fotk
vezava glavnega konektorja....a se kdo kej znajde

jz tud ne zato mamo pa strokovno literaturo neprecenljivo

še mal žlebov

wastegate ventil

pa še mal povojčkov da ne bo vroče pod havbo

izdelava avspuha gibliva cev od tovornjaka

pa sredinski lonec fi cevi je 76 mm če kdo vpraša

pa lepo do zadnjega lonca

dawn pipe

pa še sesalni sistem preklemansko drage cevi

tkole nekak sem zbasu skupi

no pa še končna podoba

no toliko za enkrat
trenutno je motor zunaj avta po kosih ker....
moram vgradit dvojna tesnila pod glave da bo kompresija iz 10.5 prešla na 9.3 : 1 zamenjat jermen in napenjalce nadomestit sklopko s 6-peresno menjalnik pa je dobil drobovje od 2.2 dci lagune tako da bo na 7000 obratih hitrost v 5 prestavi 298 km/h pri 100 km/h pa bo samo 2300 obratov...
ko šele peta prestava ne obrača več na asfaltu je dost konjev za sprednji pogon
Ti Modri, bi bil ti za stvar, da bi potem, ko bo avto zrihtan, probal na avtocesti s kakim Porschejem... Bi se smejal, k bi se v štric z njim peljal... 
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večAaaaaa. To mi deli modri, vidim da je turbinca prav lepo sedla v motorni prostor
. Aja en namig pa ne bit jezn. Jst bi meganu prvošu pnevmatski dvig sprednje habve (tak kot je na veliki večini novih avtov) pa ne zamir samo fancy bi blo
. Drgač pa moram pridet pogledat enkrat kako napreduje zadeva. Kapo dol še enkrat.
Štrom for wife, UPS for life.
Če upoštevam konjenico obeh, bi se GT3 mogoče počas oddaljevala, 4S pa ziher ne...
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več-
modriDIRKAC
itak da bi bil za stvar kva a koga poznaš k ga maobi napisal/-a:Aaaaaa. To mi deli modri, vidim da je turbinca prav lepo sedla v motorni prostor. Aja en namig pa ne bit jezn. Jst bi meganu prvošu pnevmatski dvig sprednje habve (tak kot je na veliki veèini novih avtov) pa ne zamir samo fancy bi blo
. Drgaè pa moram pridet pogledat enkrat kako napreduje zadeva. Kapo dol še enkrat.
Ja en moj znanec ima 911 GT3 pa 997 4S... (bil je 3x na naših srečanjih) po želji tudi Cayenne turbo z nekaj malega konji
am am, verjetno da bi se dalo kej zment, ker me resnično zanima kako bi se stvar odvila. Bom se malenkost pozanimal, pa ko bo boljše vreme pa boljše razmere na cestah, se bomo pa slišal 
modriDIRKAC
-
modriDIRKAC
Tako tako, se zmenimo, gremo eno rundo po avtocesti do Vodic magar, stvar se proba, potem pa na kako pijačo.
Morm se pa seveda prej zmenit, če bi bil tip za stvar.
LP
Morm se pa seveda prej zmenit, če bi bil tip za stvar.
LP
modriDIRKAC
-
modriDIRKAC
govori se o 300.......kilowatih....tkole je glede na izkusnje in podatke ki jih mam je tak avto k ga mam v primerjavi z podobnimi stroji kot porš slabši do 100 ravno zaradi trakcije od 100 do 200 odličen zaradi majhne teže glede na moč nad 250 pa mogoče spet malenkost slabši zaradi aero dinamike...čeprav je megan kr dobr k je lepo ušpičen...edin končna me bo pa zjebala k bo šel manj kot 300 porši pa vem da je hitrejši...sam sej nima veze...ne morš vsga met

Ti so resn?modriDIRKAC napisal/-a:govori se o 300.......kilowatih....tkole je glede na izkusnje in podatke ki jih mam je tak avto k ga mam v primerjavi z podobnimi stroji kot porš slabši do 100 ravno zaradi trakcije od 100 do 200 odličen zaradi majhne teže glede na moč nad 250 pa mogoče spet malenkost slabši zaradi aero dinamike...čeprav je megan kr dobr k je lepo ušpičen...edin končna me bo pa zjebala k bo šel manj kot 300 porši pa vem da je hitrejši...sam sej nima veze...ne morš vsga met![]()
z vsem spoštovanjem do tebe modri in do tvojega megana mislm da tvoj megan proti turbaku 420 ali 480 konjskem nima šans.sm mel to srečo da sm ga mel neki časa na probi pa morm rečt da gre ma kaj gre želodec ti obrača in to živalsko leti.porš je le porš.drgač pa kapo dol za projekt res si majster.pa brez zamere

NEMAM NEKE FACE ALI IMAM TJELO ZA POPIZDIT!!!