policijski spodrslaji
- Terminator
- Kraj: lj
plemenko napisal/-a:kako naj se izrazim ,,, lolek in bolek
http://www.youtube.com/watch?v=vnD0FkUXXdU
LOOOOL
Plemenko si ti prvi zacel govort?
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
nevem kje mislis vendar ja jaz govorim doctor dj se pa smeje uzadiHelly napisal/-a:plemenko napisal/-a:kako naj se izrazim ,,, lolek in bolek
http://www.youtube.com/watch?v=vnD0FkUXXdU
LOOOOL
Plemenko si ti prvi zacel govort?
na zacetku teme lepo pise....thesharky napisal/-a:Mater ste eni cepci a vi vse na sihtu delate tko kot je treba? Mi tut samo svoje delo opravljamo. Ni cudno da pol na vas se bolj gledamo, kot na dajatve drzavi.
ta tema ni za zaljenje policistov saj so tudi oni ljudje ki imajo svoje nadrejene katere morajo poslusati ....
kar pa se tice mojih komentarjev in for ki jih izvajam z kamero pa ce dobro pogldas moje videe objavljene na youtube portalu vidis da sem clovek ki se znam tudi iz sebe delat norce (poglej posnetke mesarja1 ter mesarja2) je pa res da se znam delat norce tud iz kamenja ali pa iz trave na travniku da ne govorim ce bi se lotil morda se kakih pticev na veji pa verjem da tud tam bi kej smesnega izpadlo, pismo sory ko sem glih veseljak no , ampak jebat ga tud mi mormo zvet
Tole ze mal smrdi po kregu tako da mal po pameti kolegi.
Drgac nevem s kom se naj strinjam, res je da so nekateri policisti tupi (se opravicujem) in mislijo da ce so v sluzbi drzave da lahko delajo pac kar jim pase, sam o finta je v tem da zaradi teh se potem vse folk spravlja na policiste. Podoben primer je recimo hondasi (teranje v blokado in podobno) mogoc bom prasec izpadu vendar pozan kar nekaj hondasev in za razliko od nekaterih vozijo cisto normalno mogoc se celo leps ko kateri iz nasega kluba oz foruma...... Lahko bi se nadaljeval v nedogled z primeri kako nekateri posamezniki vrzejo slabo luc na celotno skuponost, vendar nebom. Na posnetku PLEMENKO sori, sta oba policista opravljala svoje delo tisto kar morata, mogoc se malo smesno zdi vendar pac, ce pa je smesn da se kr za cesto postavjo takole pac jebat ga daj jih razumet modeli morjo sred ceste stat ba vcasih tud v dezju pa mrazu pa nevem cem se vse pa gledat (tudi prenekatere idiote) pa usmerjat promet itd itd..... Aja glede parkiranja avtomobilov in podobnih zadev ja vredu se strinjam z nekaterimi vendar spet, policijski avto ze na dalec vidis da je narobe parkiran ker se ga pac vidi zaradi oznak, pojdi malo po mariboru ali ljubljani pa bos vidu mali miljon avtov parkiranih tako da se se prekrizat ne mores tako slabo je, pac tak je.
No da nebom predolgo dolgovezu ,a pteme iz topica spleljeval. Vedite ni vse zlato kar se sveti in resnica ni plenica pa vendar marsikomu smrdi.
Drgac nevem s kom se naj strinjam, res je da so nekateri policisti tupi (se opravicujem) in mislijo da ce so v sluzbi drzave da lahko delajo pac kar jim pase, sam o finta je v tem da zaradi teh se potem vse folk spravlja na policiste. Podoben primer je recimo hondasi (teranje v blokado in podobno) mogoc bom prasec izpadu vendar pozan kar nekaj hondasev in za razliko od nekaterih vozijo cisto normalno mogoc se celo leps ko kateri iz nasega kluba oz foruma...... Lahko bi se nadaljeval v nedogled z primeri kako nekateri posamezniki vrzejo slabo luc na celotno skuponost, vendar nebom. Na posnetku PLEMENKO sori, sta oba policista opravljala svoje delo tisto kar morata, mogoc se malo smesno zdi vendar pac, ce pa je smesn da se kr za cesto postavjo takole pac jebat ga daj jih razumet modeli morjo sred ceste stat ba vcasih tud v dezju pa mrazu pa nevem cem se vse pa gledat (tudi prenekatere idiote) pa usmerjat promet itd itd..... Aja glede parkiranja avtomobilov in podobnih zadev ja vredu se strinjam z nekaterimi vendar spet, policijski avto ze na dalec vidis da je narobe parkiran ker se ga pac vidi zaradi oznak, pojdi malo po mariboru ali ljubljani pa bos vidu mali miljon avtov parkiranih tako da se se prekrizat ne mores tako slabo je, pac tak je.
No da nebom predolgo dolgovezu ,a pteme iz topica spleljeval. Vedite ni vse zlato kar se sveti in resnica ni plenica pa vendar marsikomu smrdi.
Štrom for wife, UPS for life.
ah ne ne ni nobene kregarije sam svoje mnenje se je izrazilo
kakorkoli dam prav vsem , tudi policistom ker sam vem kako je to ko sem nekoc bil v podobni sluzbi in tudi dam prav da nekateri "civili" parkirajo se huje ampak dejmo no mal heca more bit in brez zamere iz strani palcajev pac tko je nimam nic proti njim rad pa se zabavam na 100 in 1 nacin , kod sem povedal doskrat tud na svoj racun (keri ste me spoznal tko vete) ni pa nic zlonamernega....
kakorkoli dam prav vsem , tudi policistom ker sam vem kako je to ko sem nekoc bil v podobni sluzbi in tudi dam prav da nekateri "civili" parkirajo se huje ampak dejmo no mal heca more bit in brez zamere iz strani palcajev pac tko je nimam nic proti njim rad pa se zabavam na 100 in 1 nacin , kod sem povedal doskrat tud na svoj racun (keri ste me spoznal tko vete) ni pa nic zlonamernega....
kar se tice parkiranja in postavljanja vozil, ustavljanja itd,. policaji kot drzavni organi bi nam naj bili za vzgeld!!
in kaj delajo?
dobr vidite!
slike pokazejo!
tole ne gre na USE policaje, so izjeme!!!
jaz se zmeri korektno obnasam do policaja, ce je le on korekten do mene!
nikoli ne pamtujem ko sem v postopku, ne govorim nazaj, sicer pa lahko na obe roki nastejem kolikorkrat so me ustavili policaji!
torej, izzival sem samo enkrat, in ker je bila potem korekttnost z obeh strani, se je koncalo pri srecni voznji.
torej, tukaj v tej temi se pokazejo pac neumnosti policajev ki se pac imajo za nevem kaj
parkiranje na prostoru za invalide, na crti, ....
aja, kaj me pa najbol razf.., da te policaj ustavlja na avtobusnem postajaliscu!
sharky, kaj pravi zakon za to?
Policajem ni dovoljeno ustavljati vozila na avtobusnem postajaliscu kakor tud ne na taksnih mestih kjer bi lahko zaradi tega bil oviran promet!
Ne? Imam prav? in tocno iz tega razloga je posnet filmcek!
torej, naj se tud policaji mal uprasajo zakaj se folk dela norca iz njih, ce pa se ze sami dost iz sebe!
lep pozdrav
in kaj delajo?
dobr vidite!
slike pokazejo!
tole ne gre na USE policaje, so izjeme!!!
jaz se zmeri korektno obnasam do policaja, ce je le on korekten do mene!
nikoli ne pamtujem ko sem v postopku, ne govorim nazaj, sicer pa lahko na obe roki nastejem kolikorkrat so me ustavili policaji!
torej, izzival sem samo enkrat, in ker je bila potem korekttnost z obeh strani, se je koncalo pri srecni voznji.
torej, tukaj v tej temi se pokazejo pac neumnosti policajev ki se pac imajo za nevem kaj
parkiranje na prostoru za invalide, na crti, ....
aja, kaj me pa najbol razf.., da te policaj ustavlja na avtobusnem postajaliscu!
sharky, kaj pravi zakon za to?
Policajem ni dovoljeno ustavljati vozila na avtobusnem postajaliscu kakor tud ne na taksnih mestih kjer bi lahko zaradi tega bil oviran promet!
Ne? Imam prav? in tocno iz tega razloga je posnet filmcek!
torej, naj se tud policaji mal uprasajo zakaj se folk dela norca iz njih, ce pa se ze sami dost iz sebe!
lep pozdrav
glede tega ce te ustavla na avtobusni ne vem, sm je bil pr nas en primer ku je policaj ustavlu enga pa bi un mogu nekaku na plocnik zapelat, pa se je ta odpelu par metrov (30) naprej odpelu pa tam ustavu, in je su policaj z luckami za njim pa ga neki sprasval zakaj ni ustavu tam ku ga je ustavlu. pa mu je ta reku da on je s svojim dnarjem gume kupu in jih ne mislu na plocniku unicvat, pa mu policaj nc ni mogu.Doctor DJ napisal/-a: aja, kaj me pa najbol razf.., da te policaj ustavlja na avtobusnem postajaliscu!
tocn tak
hocejo da se ustavis kjer jim pac zapase
mojga brata je jebau k se mu ni hoto sred ceste ustavit!!!
idioti!!
brat mu rece da je hotel VAREN prostor najdit, in tak da ne ovira prometa, pa ga je natulo!
ej, ce bi se men kdaj to zgodlo, da me jebe zaradi tega, mu ful na bremzo stopim pa naj se idiot zaleti vame!
naj tudi oni malo premislijo, da ce se clovek ne ustavi takoj, se ne pomeni da bo pobegnil ali kaj podobnega!
jaz mu tudi ne ustavim kr sred ceste, so se peljal za mano z luckami pa sm se ustavo kjer je biu plac, pa je blo use ok.
sej pravim, vse je odvisn od policaja
tist kar pa zakon pravi za ustavljanje, bratova kolegica je pr vojaski policiji, to je ona povedla.
plus tega, ne sme te zaustavlat brez pokrivala na glavi
ne sme vodit postopka s tabo sedec v avtu
in podobne
lp
hocejo da se ustavis kjer jim pac zapase
mojga brata je jebau k se mu ni hoto sred ceste ustavit!!!
idioti!!
brat mu rece da je hotel VAREN prostor najdit, in tak da ne ovira prometa, pa ga je natulo!
ej, ce bi se men kdaj to zgodlo, da me jebe zaradi tega, mu ful na bremzo stopim pa naj se idiot zaleti vame!
naj tudi oni malo premislijo, da ce se clovek ne ustavi takoj, se ne pomeni da bo pobegnil ali kaj podobnega!
jaz mu tudi ne ustavim kr sred ceste, so se peljal za mano z luckami pa sm se ustavo kjer je biu plac, pa je blo use ok.
sej pravim, vse je odvisn od policaja
tist kar pa zakon pravi za ustavljanje, bratova kolegica je pr vojaski policiji, to je ona povedla.
plus tega, ne sme te zaustavlat brez pokrivala na glavi
ne sme vodit postopka s tabo sedec v avtu
in podobne
lp
Zadnjič spremenil Doctor DJ, dne 11 Apr 2008, 22:29, skupaj popravljeno 1 krat.