Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04...polizdelki :D
jap iz tam je ja...thesharky napisal/-a:Ta folija ce se ne motim je iz studiovizuala iz sk.loke...zrihtu mu jo je pa pajo. Mel sm js isto pa sm jo dol dal. Ko je sla dol je blo pa en kup pizdarij z limom, da sm scistu vse
drugac gre pa dol brez kakrsnega koli problema...ne vem kaj si caru da ti je lim ostou na barvi (prevroca folija?)
neki sm delu spet a naredu ne kj dost (zaenkrat sam razkopu
)
waaaaaaaaaa
nekdo mi je premo spartizanu

sm jo najdu pol

no u glavnem premo sm dol spulu zarad tega ker je bla zamaknjena 6mm u levo kar je bolezen teh cliotou (do zdej se pr usakmu k sm gledu je bla zamaknjena)... no to sm resu tko da sem tiste puse na katerih je prema vpeta na karoserijo prepresu 3mm u desno se mi zdi
no pa se ena modifikacija
WTF???

pride pa tukile ce se sploh kej vid...

zdej je treba pa premo zmontirat pa tisto ploscico prou nastaut da bo optika stimala pol pa povem kaj sm delu pa zakaj (ce se bo obnesl)

ja slike so pa mal bl slabe k ni blo druzga pri roki kot pa telefon
waaaaaaaaaa

sm jo najdu pol

no u glavnem premo sm dol spulu zarad tega ker je bla zamaknjena 6mm u levo kar je bolezen teh cliotou (do zdej se pr usakmu k sm gledu je bla zamaknjena)... no to sm resu tko da sem tiste puse na katerih je prema vpeta na karoserijo prepresu 3mm u desno se mi zdi
no pa se ena modifikacija
WTF???

pride pa tukile ce se sploh kej vid...

zdej je treba pa premo zmontirat pa tisto ploscico prou nastaut da bo optika stimala pol pa povem kaj sm delu pa zakaj (ce se bo obnesl)
ja slike so pa mal bl slabe k ni blo druzga pri roki kot pa telefon
Drmo napisal/-a:No to nej bi bla kr pametna zadeva pr cliotih. Lahk res u nulo nastelas zadno premo. Je pa treba dobr prej premert oz. narest optiko da ves kolk rabs narest debel distancnik pod kotom.
FastDay ma tud to v mislih ze nekej casa...naredu se mi pa zdi da se ni.
ja si je treba kr ornk cajt uzet ja...pol na konc je loh pa se slabse kt je blo prejMuRiCi napisal/-a:Dobro bos ti to postelal,a je to res tak zakomplicirano prestajt pa narest tk da je pol vse ok??To mi z kr neki cajta zivce zre![]()
sam mi kr noben mehanik noce porihtat
![]()
kr vsi neki jamrajo,kejk dela je...sam pa tui nism za tako....
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
u lepo da si se spravu to delat ...jst sem mel v mislih tud nekaj podobnega ... v bistvu mi je majstr reku da zadnje desno kolo iz koloteka zahaja za 3 minute v notranjost avta ...se v mejah tolerance ampak za piko na i bi blo treba to zrihtat ... kar pa je povezano predusem z casom
Poroci ko prides l iz optike
Poroci ko prides l iz optike