Powerful

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
kikki
Kraj: Koper - Capodistria

Odgovor Napisal/-a kikki »

js imam na cliotu 1.4 powerfula in je ful ful majhna razlika....zato ga raje ne kupuj ki ne bos ugotovu nic!!
desperado
Kraj: MB

Odgovor Napisal/-a desperado »

Kaksnega pa imas?
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Hm...js sm biu pa z njimi zadovolen! Mam posnet glas sicer na vectri(ja, nism meu sam renoje :lol: ).

http://www.mobisux.com/album/data/500/38688MOL198.mpeg
http://www.mobisux.com/album/data/500/38688MOL197.mpeg
Slika
desperado

kateri poverful bi bil na renault 5 glasnejsi tisti ovalni ali tisti dvojni dtm? ker nameravam enega od teh kupit in me zanima keri je glasnejsi. masina pa je 1.1 nekako pa se mi bolj dopade ovalni izpuh ampak sem slisal da so ti ovalni ful tihi. No kaj priporocate.

hvala za odgovor!
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

desperado, glede na to da si iz MB, ti priporocam obisk pri Dr.Izpuhu, pa tudi po glasnosti jih ima vec, tako da nic bat ;)
desperado

to ze. ampak mene zanima samo powerful ovalni ali tisti dvojni dtm kateri je glasnejsi. ker mi lahko kolega zrihta powerfula malo ceneje zato pa me zanima samo za ta dva modela kateri je pac glasnejsi. Ker baje so ovalni ful tihi zaj pa ne vem ci je to res ali ne.
Uporabniški avatar
slovenc

Ja js ti lahk povem sam za powerfulla...dvojni je bil kar glasen...mas zato posnetek tam spodaj :wink:
Slika
_benko_
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a _benko_ »

Jaz sem vceraj dal gor onega dvojnega gor zasukanega pa se dere za popizdit tak da mi je ze skoro malo zal pa sploh se ne da normalno pelat samo ruzi. Pa imam tudi cliota 1.2. Zanima me ce policaji komplicirajo kaj glede glasnosti izpuha?
Uporabniški avatar
slovenc

Ce mas paperje pomoje ne....ka pa ce matr...sj je homologeran za tvoj avto..
Slika
_benko_

nimam se homologiranega si pa vozim papirje od lonca pa od strokovne montaze s sabo.
_benko_

danes sem koncno homologiral izpusni lonec powerful. homologiral sem v Mariboru na RTI, stevilk lonca pa mi sploh niso pogledali :lol:
Uporabniški avatar
basi97
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a basi97 »

Vidm da ni se nuben tega prasu...mene pa zanima kje bi se u lublan dal dubit papirje od powerfulla ? ker na lpp u siski vem da komplicerajo.tud sam sm gledu powerfula pa bi se mi najbol splacal, sam ko ne morm homologirat v ljubljani. ma mrbit kdo kak nasvet zame kje da homologeram?

hvala
Uporabniški avatar
tmtslash
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a tmtslash »

kolk js vem se ne da powerfula homologirat nikjer, razn na RTI-ju v Mariboru! js sm na LPP klico, pa niso hotli homologirat, sm biu pr miklavcu, niso hotli homologirat! pa sm sou ucera do RTI-ja, pa mam ze homologirano, vse vpisano :D tk da edina resitev mislim da ti je RTI, je pa res da so malo drazji kot drugod :D 57eur :P
Uporabniški avatar
16v-TwInGo
Kraj: Ribnica

Odgovor Napisal/-a 16v-TwInGo »

Men so pa homologiral powerfulla na LPP ju sam prek a3m-a! ne vem zakaj vam nocjo :roll:
Slika
Uporabniški avatar
basi97
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a basi97 »

:S Twingo s kaksnimi papirji si pa sou ke? a so te papirji vredu k so na avto.net za 20eur? kaj si s tem mislu da si homologeru sam prek a3m?
Odgovori